Ο δήμος Νέας Σμύρνης ενοικιάζει εγκαταστάσεις του ΣΕΦ για τους αθλητικούς συλλόγους του




Υπεγράφη στα τέλη Ιουλίου το Συμφωνητικό Μίσθωσης χώρων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ του Προέδρου του Σ.Ε.Φ κυρίου Λύτρα και του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη.

Στους χώρους αυτούς θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αθλητικών τμημάτων της Άνω Νέας Σμύρνης που μέχρι τώρα διεξάγονταν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί των οδών Αρτάκης και Εθνικής Στέγης, το οποίο σύντομα θα κατεδαφιστεί προκειμένου να ανεγερθεί νέο.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής προϋπολογισμού 20.800.000 ευρώ (ενταγμένο στα έργα της Περιφέρειας) το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Άνω Νέας Σμύρνης και συνάμα θα δώσει τεράστια ώθηση στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και όλης της πόλης.

Σύμφωνα με την κυρία Καρυοφύλλη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού, «ο Δήμος μας κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να εκμισθώσει χώρους των εσωτερικών προπονητηρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (γήπεδα basket, handball, volley) προκειμένου να συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις των τμημάτων όλων των συλλόγων που είχαν ως έδρα τους το Κλειστό Γυμναστήριο αλλά και τα γήπεδα γύρω από αυτό».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.