Δήμαρχος Γλυφάδας: Μπορούμε να πετύχουμε πολλά σαν κοινωνία αν είμαστε ενωμένοι




Στην απίστευτη ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου του αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στο κάλεσμα για βοήθεια στους πληγέντες συνανθρώπους μας από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Γλυφάδας είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας ταυτόχρονα  ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στην κοινωνία:

«Εθελοντισμός σημαίνει προσφορά, σημαίνει αγάπη για το συνάνθρωπο, σημαίνει αλληλεγγύη.

Αυτό που ζούμε στη Γλυφάδα τις τελευταίες ημέρες, μετά το κάλεσμα που κάναμε για εθελοντική εργασία στο Μάτι, μαζί με τα συνεργεία του Δήμου μας, είναι κάτι πρωτόγνωρο και συγκινητικό. Είναι κάτι που αναδεικνύει ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική, ότι σαν κοινωνία μπορούμε να πετύχουμε πολλά αν είμαστε ενωμένοι.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας δήλωσαν εθελοντική συμμετοχή στην ειδική φόρμα που ετοιμάσαμε και ήδη οι πρώτες ομάδες από τη Γλυφάδα πήγαν στο Μάτι και δούλεψαν με τις ώρες, βοηθώντας στο δύσκολο έργο της επόμενης ημέρας. Βοηθούν τους συνανθρώπους μας να ξαναφτιάξουν την πόλη τους, τη γειτονιά τους, τις ζωές τους.

Σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, οι εργαζόμενοι και οι χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Γλυφάδας και οι δεκάδες εθελοντές, καθαρίζουν τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις αυλές όσων το ζητούν, ώστε να φύγει το μαύρο από την πόλη και να επιστρέψει το Μάτι και όλη η περιοχή το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα.

Συνεχίζουμε κάθε μέρα, κάθε ώρα, για όσο χρειαστεί».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.