Χωρίς ναυαγοσώστη η παραλία του Αγίου Κοσμά – Κινδύνεψε να πνιγεί ηλικιωμένη




Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια ηλικιωμένη συνδημότισσά μας που το πρωί της Δευτέρας πήγε για μπάνιο με τα πούλμαν του δήμου στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Η γυναίκα κινδύνεψε να πνιγεί καθώς κολυμπούσε όμως η άμεση κινητοποίηση των λουομένων – που αντιλήφθηκαν πως κάτι συμβαίνει – απέτρεψε το κακό.

Την έβγαλαν από τη θάλασσα και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έφθασε άμεσα στην παραλία και μετέφερε την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, πως στην πλαζ του Αγίου Κοσμά υπάρχει ναυαγοσώστης που τον έχει τοποθετήσει η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, κάτοικοι που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του δήμου, καταγγέλλουν πως ουδέποτε υπήρξε.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η Δημοτική Συνεργασία έθεσε ζητήματα που αφορούν το παραλιακό μέτωπο του δήμου μας και μεταξύ αυτών και το θέμα του ναυαγοσώστη καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να βρίσκεται στην πλαζ, τουλάχιστον όσο διαρκεί το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μπάνιων.

ΠΗΓΗ: sinergasia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.