Αεροσυνοδός βρέθηκε πνιγμένη σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας




Ο θάνατος μιας νεαρής αεροσυνοδού από τον Καναδά, η οποία βρέθηκε πνιγμένη μέσα στην μπανιέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στην περιοχή της Γλυφάδας, έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ.

Τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτοκτονία, ωστόσο η υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις και να κλείσει ο κύκλος των ερευνών. Το θύμα, όπως προκύπτει από την εξέταση του ιατροδικαστή, δεν φέρει εμφανή σημάδια από τραύματα στο σώμα ή ίχνη πάλης.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της όμορφης 26χρονης αεροσυνοδού έχουν στα χέρια τους μόνο τη μαρτυρία του συναδέλφου και συντρόφου της, τον οποίο φέρεται ότι ζήλευε παθολογικά.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές ο νεαρός αεροσυνοδός, επίσης Καναδός, την περασμένη Παρασκευή και ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο είχαν καταλύσει, ξέσπασε ανάμεσά τους ακόμη ένας έντονος καβγάς, με αποτέλεσμα, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, να της ζητήσει να χωρίσουν. Εκείνη, όμως, αρνήθηκε να δεχτεί τον χωρισμό τους και άρχισε να τον εκλιπαρεί να μην την αφήσει.

Επειτα, όπως σημείωσε ο Καναδός στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας, μετά την έντονη λεκτική αντιπαράθεση που είχαν, ο ίδιος έφυγε από το ξενοδοχείο για να πάει μια βόλτα και να εκτονωθεί η ένταση. Λίγες ώρες αργότερα, όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, αντίκρισε το πτώμα της 26χρονης να επιπλέει μέσα στην μπανιέρα. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας μετέβη στο σημείο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση έχει δείξει και η πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα, που ενημερώθηκε για το περιστατικό και έχει ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ. λεπτομέρειες για την πορεία των ερευνών και το αποτέλεσμά τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ως επικρατέστερο το σενάριο της αυτοχειρίας, ωστόσο αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Πληροφορίες θέλουν την οικογένεια της 26χρονης να μην πείθεται, πάντως, με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.