4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης την Κυριακή 14/10




Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Nea Smyrni Historic Run, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων συνέβαλε στο να καθιερωθεί ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης ως ένας ετήσιος αθλητικός και πολιτιστικός θεσμός της πόλης μας, ως μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού στην οποία συμμετέχουν μαζικά και ενεργά αθλητές, δρομείς, φίλαθλοι και σύλλογοι από όλη τη Νέα Σμύρνη και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Βασικός σκοπός του Nea Smyrni Historic Run είναι η ανάδειξη της ιστορικής μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την πόλη μας. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας του αγώνα αναδεικνύεται κάθε χρόνο με τις ιδιαίτερες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που τον συνοδεύουν με στόχο να τιμηθεί η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Στο πλαίσιο του Nea Smyrni Historic Run διεξάγονται αγώνες 10, 5 και 2,5 χιλιομέτρων. Η διαδρομή εκτείνεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη μοναδική αθλητική εμπειρία, εφάμιλλη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.