Τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα, έκαναν πάλι το θαύμα τους (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γλυφάδα. Τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα, έκαναν πάλι το θαύμα τους, επικράτησαν με 7-11 του Ολυμπιακού και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (γενν. 2001).

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, οι ερυθρόλευκες ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και μπόρεσαν και προηγήθηκαν με 3-0 στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε με τα κορίτσια του Μπενόπουλου να κλείνουν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 1-4. Στην επανάληψη, όμως, όλα άλλαξαν, καθώς τα κορίτσια του ΑΝΟ Γλυφάδας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση, φτάνοντας, μάλιστα, εύκολα στη νίκη.

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 11-7

Οκτάλεπτα: 0-3, 1-1, 4-2, 6-1

ΑΝΟ Γλυφάδας: Κανετίδου 6, Γαλιασάτου 2, Ακριτίδου 2, Γιαννοπούλου 1
Ολυμπιακός: Φουντωτού 3, Ρουμελιώτη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Χριστοδούλου 1

Σημειώνεται πως την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, νικώντας με 13-2 τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.