Συγχαρητήρια στα χρυσά κορίτσια του Κρόνου




Σε μια λιτή, αλλά θερμή τελετή, η Δημοτική Αρχή υποδέχτηκε την ομάδα του Γ.Σ. “Κρόνος”, που την Κυριακή 1-7-2018, μετά από πέντε νικηφόρους αγώνες, στην τελική φάση της διοργάνωσης, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο μπάσκετ, στην κατηγορία των κορασίδων.

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, εξέφρασε δημοσίως τα θερμά της συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας, με την παρακάτω επιστολή που απηύθηνε στον “Κρόνο”:

Συγχαρητήρια επιστολή της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου
προς τον Γ.Σ. Κρόνος

Η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου σας, της κατάκτησης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ στην κατηγορία των Κορασίδων, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια.

Η συνέπεια της διοίκησης, η συλλογική δουλειά και οι προσπάθειες των αθλητριών και των προπονητών της ομάδας, πρόσθεσαν άλλη μία σπουδαία διάκριση στη μακρά αλυσίδα των επιτυχιών του Γ.Σ. Κρόνος, του ιστορικού αθλητικού σωματείου που τιμάει την πόλη του Αγ. Δημητρίου.

Ελπίζω και εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για ανάλογες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου σας.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, όπως πάντα το κάνει, θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στην επίτευξη των στόχων του, αλλά κυρίως στηρίζοντας τη σπουδαία και διαχρονική προσφορά του στα νιάτα της πόλης μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Εύχομαι πάντα νίκες!

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.