Στο Star το χάλι της Αθηναϊκής Ριβιέρας (VIDEO)




“Βομβαρδισμένο” τοπίο θυμίζει ο παραλιακός πεζόδρομος του Αλίμου στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αναφέρει ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το πιο πολυσύχναστο τμήμα του έχει καταρρεύσει με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος ατυχημάτων.

“Ντροπή για τον τουρισμό της χώρας”, χαρακτηρίζουν οι πολίτες την τεράστια τρύπα που έχει ανοίξει στο σημείο.

Τον κώδωνα του κινδύνου ακόμη και για ενδεχόμενο θανατηφόρο δυστύχημα κρούουν υπάλληλοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων απέναντι από το σημείο καθώς όπως αναφέρουν πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν τις προειδοποιήσεις και πλησιάζουν πολύ κοντά για να το παρατηρήσουν.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της παραλίας, όπου το καλοκαίρι σφύζει από κόσμο. Έλληνες και ξένοι τουρίστες απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον περίπατό τους εκεί.

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι

Την ίδια στιγμή ”κραυγή” απελπισίας απευθύνουν οι κάτοικοι της περιοχής του Αλίμου οι οποίοι όπως αναφέρουν στην κάμερα στου Star και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο θέλουν πολύ να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα αλλά φοβούνται μην καταπλακωθούν από τα τεράστια βράχια.

Δριμύ κατηγορώ από τον Δήμαρχο κατά του ελληνικού Δημοσίου

Σε πολύ δύσκολη θέση είναι η Δημοτική Αρχή του Αλίμου καθώς δε μπορεί να επέμβει και να λύσει το πρόβλημα αφού χρειάζεται άδεια του Δημοσίου. Όπως χαρακτηριστικά καταγγέλει  ο Δήμαρχος Αλίμου κ Ανδρέας Κονδύλης,

“είναι ντροπή για το Κράτος, παρά τις συνεχείς οχλήσεις εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Είναι ντροπή για τον τουρισμό και συνολικά για τη χώρα αυτά τα χάλια του ελληνικού Δημοσίου”, διευκρινίζοντας πως η Δημοτική Αρχή κυριολεκτικά παρακαλεί όλα αυτά τα χρόνια για να επισκευαστεί αυτό το ”αίσχος” όπως το χαρακτηρίζει ο  ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος έχει τοποθετήσει ταμπέλες γύρω από το σημείο οι οποίες προειδοποιούν για τον κίνδυνο τους περιπατητές ενώ να τονίσουμε για ακόμη μία φορά πως πρόκειται για το κεντρικότερο σημείο του παραλιακού πεζόδρομου που ενώνει τη μαρίνα με την Ακτή του Ήλιου.

Τώρα ο Δήμος όπως εξηγεί αυτό δεν είναι λύση και απειλεί ξεκάθαρα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: To «κατηγορώ» του δημάρχου Αλίμου: Κινδυνεύουν άνθρωποι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το κράτος κωφεύει (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.