Στο φεστιβάλ Ολύμπου τα παιδιά του 2ου Λυκείου Βούλας




Ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος, προσκάλεσε τα παιδιά του 2ου Λυκείου Βούλας να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ της επόμενης χρονιάς, με το ντοκιμαντέρ τους για τον Όλυμπο, ‘ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ’.

Η σχετική επιστολή διαβιβάστηκε ήδη στα αρμόδια όργανα του Δήμου 3Β και στην διεύθυνση του Λυκείου. Επίσης αιτήθηκε από πλευράς Φεστιβάλ, μια συνεργασία έκπληξη, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος του Φεστιβάλ Ολύμπου, αναφέρουμε μερικά από τα ονόματα που μετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις: Πέτρος Φιλιππίδης-Παύλος Χαϊκάλης-Κώστας Κόκλας-Πυγμαλίων Δαδακαρίδης- Βασίλης Σκουλάς-Ελένη Βιτάλη-Γιώργος Κωνσταντίνου-Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κώστας Σπυρόπουλος-Τάσος Χαλκιάς-Λάκης Λαζόπουλος-Δημήτρης Πιατάς-Αντώνης Καφετζόπουλος-Ελένη Τσαλιγοπούλου-Σωκράτης Μάλαμας-Παντελής Θαλασσινός-Γιάννης Χαρούλης κ.α.
Στη φωτό, ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος (δεξιά) και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Γιώργος Χανδόλιας, με παιδιά του 2ου Λυκείου Βούλας, κατά την διάρκεια γεύματος του παρατέθηκε στο χώρο του αρχαίου Δίου, ενώ δώρισαν στα παιδιά, τον επετειακό τόμο του Φεστιβάλ Ολύμπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.