Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του 15χρονου από την Αργυρούπολη – Tι μαρτυρά το ημερολόγιό του




Σήμερα το απόγευμα γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 15χρονο έφηβο από την Αργυρούπολη που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο ανήλικος άφησε σημειώματα στα οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και κατονόμασε έξι άτομα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για την υπόθεση του 15χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τα “Νέα” οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση “ξεσκονίζου픨το ημερολόγιο που κρατούσε το παιδί τους τελευταίους τρεις μήνες. Από μόνο του το γεγονός ότι ξεκίνησε να το γράφει μόλις τότε έχει προξενήσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών οι οποίοι ψάχνουν να βρουν το κατά πόσο αυτό συνδέεται με κάποιο τραυματικό γεγονός στη ζωή του.

Σημειώνουν δε πως από τα γραπτά προκύπτει πως επρόκειτο για ένα σχεδόν χαρισματικό παιδί με συγκροτημένη σκέψη και άριστα δομημένο γραπτό λόγο. Τα κείμενά του έλεγαν, γράφει η εφημερίδα, φανερώνουν ένα παιδί πολύ πιο ώριμο από την ηλικία του με κοινωνικές ευαισθησίες.

Συγχρόνως όμως ήταν κλειστός χαρακτήρας, όπως τον περιγράφουν και οι φίλοι του, ενώ απέφευγε να εκμυστηρευθεί σε άλλους άσχημα γεγονότα στη ζωή του.

Πάντως, στο ημερολόγιο το οποίο βρέθηκε μαζί με κάποιες άλλες σημειώσεις στο δωμάτιο του, αν και υπήρχαν υποννοούμενα για bullying, δεν υπήρχαν λεπτομέρειες τι του είχε συμβεί, σύμφωνα με αστυνομικό που μίλησε στα Νέα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.