Λύση στο κυκλοφοριακό κομφούζιο της Γλυφάδας – Τριπλασιάζουν τις θέσεις στάθμευσης




Λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην εύρεση θέσης στάθμευσης γύρω από το εμπορικό κέντρο της πόλης δίνει ο Δήμος Γλυφάδας, με τη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης επί της οδού Πανδώρας, πίσω ακριβώς από το δημοτικό κολυμβητήριο.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας προχωρούν στον τριπλασιασμό των θέσεων στάθμευσης, ενώ, παράλληλα, σημειώνεται πως φυτεύονται περισσότερα από 70 νέα δέντρα, τοποθετούνται φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς και ανακατασκευάζονται όλα τα πεζοδρόμια στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όλα αυτά γίνονται σε μία νησίδα στη μέση του δρόμου, η οποία ήταν παρατημένη και εγκαταλελειμμένη επί πολλά χρόνια, ενώ το έργο εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας, με τις εργασίες στο κομμάτι από την οδό Άγγελου Μεταξά μέχρι και την Κύπρου να προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με το αποτέλεσμα να είναι αυτός ο νέος χώρος στάθμευσης οχημάτων με ελεύθερη πρόσβαση για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες της Γλυφάδας.

Όπως, μάλιστα, ανέφερε, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου: «Για να δημιουργήσεις νέες θέσεις στάθμευσης σε μια περιοχή τόσο κορεσμένη κυκλοφοριακά όσο η Μεταξά και οι γύρω δρόμοι, πολλές φορές πρέπει να σκεφτείς έξυπνα και δημιουργικά. Αυτό κάναμε στην Πανδώρας, πίσω από το δημοτικό μας κολυμβητήριο: Με καλά μελετημένο σχεδιασμό και με προσεκτική δουλειά, τριπλασιάζουμε τις θέσεις στάθμευσης!».

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Λύση στο κυκλοφοριακό κομφούζιο της Γλυφάδας – Τριπλασιάζουν τις θέσεις στάθμευσης

  • 05/07/2018 at 5:30 μμ
    Permalink

    Με την Αγίου Νεκταρίου τι θα κάνει; θα βρεθεί κάποιος να πει σε κάποιον υπεύθυνο ότι έξω από το αθλητικό κέντρο χρειάζεται σήμανση προσοχή είσοδος έξοδος παιδιά

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.