Κέντρο Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Ηλιούπολη




Mε την με αριθμ. 88830 Απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΦΕΚ 2853/Β/16-8-2017)  ορίστηκε ότι ένα από τα 30 Κέντρα Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.) που δημιουργούνται στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στην Ηλιούπολη.

Τα Κέντρα Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.) έχουν ως κύρια αρμοδιότητα την ενημέρωση και την υποστήριξη δανειοληπτών με την παροχή οικονομικών και νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για ζητήματα σύναψης δανείων, διαχείρισης ενήμερων ή ληξιπρόθεσμων οφειλών έναντι πιστωτικών, χρηματοδοτικών ιδρυμάτων και εταιριών του ν.4354/2015 όπως ισχύει, καθώς και εν γένει για θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

Στα ΚΕΥΔ θα απασχολούνται δύο (2)  δημόσιοι υπάλληλοι που θα αποσπασθούν στο οικείο Κέντρο ως υπάλληλοι της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), τέσσερις εξειδικευμένοι σύμβουλοι, δύο οικονομολόγοι και δύο νομικοί.

Ο Δήμος Ηλιούπολης -στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης με την ΕΓΔΙΧ- θα μισθώσει χώρο και αναλαμβάνει την υποχρέωση παραχώρησης της χρήσης και της διαμόρφωσης του χώρου ώστε να καλύπτει τις εργασιακές ανάγκες για 6 θέσεις εργασίας και υποδοχής κοινού η μισθοδοσία των οποίων θα καλύπτεται από χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.  Οι δαπάνες λειτουργίας του ΚΕΥΔ θα  αποδίδονται στον Δήμο απολογιστικά κάθε τρίμηνο.

Επίσης ο Δήμος Ηλιούπολης αναλαμβάνει για την έναρξη και λειτουργία του ΚΕΥΔ, την οργάνωση για τα οικονομικά και τεχνικά θέματα όσο και για πρακτικά θέματα όπως η καθαριότητα του χώρου, συνδέσεις με τα δίκτυα παροχής νερού, τηλεπικοινωνιών κλπ.

Προσωρινά το ΚΕΥΔ του Δήμου θα λειτουργήσει στο ΚΕΠ στην Κάτω Ηλιούπολη στην οδό Νικομάχου 18. Οι ώρες λειτουργίας είναι 9.00-17.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2132125730 και στη ιστοσελίδα www.keyd.gov.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.