Ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, με αναφορά στην τραγική απώλεια 15χρονου μαθητή, αισθάνεται την ανάγκη να συγκληθεί μια ευρεία σύσκεψη όπου με την ψυχραιμία και τη διακριτικότητα που απαιτείται, να επιχειρήσουμε να αντιληφθούμε, να διορθώσουμε όπου χρειάζεται και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις που θα αποτρέψουν άλλα τέτοια περιστατικά.
Να κάνουμε την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, δημιουργική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Να καταθέσουμε τις σκέψεις μας και τις προτάσεις μας και να διεκδικήσουμε συνεργασίες και ενέργειες που θα έχουν συνέχεια και θα αφήνουν ελπίδα για το μέλλον.
Κάτω από αυτές τις σκέψεις, η Ένωση Γονέων πήρε την πρωτοβουλία και καλεί:

Επιτροπές Παιδείας Δημοτικής Αρχής και Παρατάξεων, Διευθύνσεις Σπουδών Δ Αθήνας, Διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, Συνδικαλιστικά όργανα εκπαιδευτικών, Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Κέντρο Πρόληψης του Δήμου, ΑΣΓΜΕ, Ομοσπονδία Γονέων, Συλλόγους Γονέων, Δεκαπενταμελή μαθητικά συμβούλια και Συλλόγους με κοινωνική προσφορά.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/07/2018 και ώρα 20:00, στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωφόρος Κύπρου 97, Αργυρούπολη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.