Αργυρούπολη: Ξεκίνησε η δημιουργία κόμβου με φανάρια στην πλατεία Ανεξαρτησίας




Μετά από πολλά δυστυχήματα, δεκάδες τροχαία ατυχήματα και τον επίμονο αγώνα των συλλόγων γονέων (3 σχολεία βρίσκονται στο χώρο) αλλά και δεκάδων κατοίκων της Αργυρούπολης άρχισε η κατασκευή κόμβου και η τοποθέτηση των φαναριών στην πλατεία Ανεξαρτησίας (πρώην 208).

Το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο δεδομένου ότι λόγω του νέου πάρκου το επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους.

“Όσο και  αν το φανάρι δημιουργεί καθυστερήσεις στους διερχόμενους οδηγούς είναι ξεκάθαρο ότι για εμάς αυτό που έχει απόλυτη σημασία είναι πρώτα η ασφαλής διέλευση των πεζών και ήταν η ενδεδειγμένη λύση που μας πρότειναν οι ειδικοί” επισημαίνει ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

“Άλλη μια λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας από την διοίκηση μας. Ευχαριστώ ολόψυχα την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας που κατασκευάζει τον κόμβο και ιδιαίτερα την διευθύντρια κυρία που Πανάγου που διευκόλυνε τις διαδικασίες ώστε επιτέλους μετά από 20 χρόνια το αίτημα μας ικανοποιήθηκε” αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.