Άγρια καταδίωξη: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Ηλιούπολη




Tουλάχιστον 3 φορές με πιστόλι Τοκάρεφ πυροβόλησε κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ένας από τους κακοποιούς που επέβαιναν σε πολυτελές τζίπ, κατά την διάρκεια καταδίωξης μετά από διάρρηξη σε μίνι μάρκετ στην οδό Τσαμαδού στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα απο το κέντρο για διάρρηξη στο μίνι μάρκετ και άμεσα άνδρες της ΔΙ.ΑΣ κινήθηκαν στο σημείο. Οι κακοποιοί που επέβαιναν σε πολυτελές τζίπ, αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη του ύποπτου οχήματος από τους αστυνομικούς, κατά την διάρκεια της οποίας ο ένας απο τους τρεις επιβαίνοντες, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και δύο κατά των αστυνομικών που ακολουθούσαν το τζιπ στην οδό Παπανδρέου.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να καλυφθούν και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκατελειμένο στην οδό Αλιμούντος στην Αργυρούπολη. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του σαλάμια, τυριά και τσιγάρα! Το περιστατικό σημειώθηκε στις 03:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής και οι δράστες αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: NEWPOST.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.