Καλώς ήρθες Estrella στη Γλυφάδα: Ο γκουρού των media Κώστας Κιμπουρόπουλος έφερε το θρυλικό μπουγατσάν και στα νότια (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Είναι δυνατόν ο πρωταγωνιστής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες πριν από δύο χρόνια, Κώστας Κιμπουρόπουλος, που έφερε με το Survivor και άλλες παραγωγές τον ΣΚΑΙ στην κορυφή της τηλεθέασης, με εμπειρία δεκαετιών και μεγάλες επιτυχίες στα ελληνικά media, να έμπαινε επιχειρηματικά για πρώτη φορά στον χώρο της εστίασης με ένα προϊόν συνηθισμένο, που δεν θα έκανε τη διαφορά στον ανταγωνισμό;

Μαζί με την γυναίκα του την Βάσω Αλβενιώτη που πρεοέρχεται και αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας, έφεραν στη Γλυφάδα το Estrella.

Estrella Glyfada Πλατεία Νυμφών 2 & Φοίβης 16, Γλυφάδα Ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ. (η κουζίνα κλείνει στις 23.00) Follow us: www.instagram.com/estrellaglyfada/ Like Us: www.facebook.com/Estrella-Glyfada-1776348995792053/

H πολυαναμενόμενη άφιξη της χρονιάς είναι γεγονός. Ο γευστικός χάρτης της Γλυφάδας δεν θα είναι ποτέ πια ίδιος.

Το Estrella, το απόλυτο all day breakfast, brunch & world street food εστιατόριο άνοιξε στην καρδιά της Γλυφάδας και προ(σ)καλεί με το κολασμένο menu του όλη τη foodie κοινότητα των Νοτίων προαστίων.

Το καινοτόμο concept, διεθνών προδιαγραφών που απασχολεί τα κορυφαία γαστρονομικά και ταξιδιωτικά μέσα του κόσμου (New York Times, Saveur, National Geographic, BBC, Olive Magazine, Mindfood, Conde Nast Traveller, Yahoo Traveller και Guardian), ήρθε για να γίνει το αγαπημένο στέκι  της Γλυφάδας για brunch και γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το menu είναι δια χειρός του γνωστού σεφ και food blogger Δημήτρη Κοπαράνη, που έκανε γνωστό το Estrella σε όλο τον πλανήτη για τη γευστική δημιουργικότητα που ξεχειλίζει σε κάθε πιάτο του.

Φρεσκοψημένα bagels, pancakes, βάφλες, αυγά μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους, πεϊνιρλί με λιωμένο κασέρι και κεφτεδάκια, breakfast pizza με αβγά και αβοκάντο, pancakes με σοκολάτα, red velvet pancakes με κόκκινα φρούτα είναι μερικές από τις επιλογές του πιο εμπνευσμένου street food menu που θα συνοδέψει τις πιο γευστικές στιγμές της ζωή μας.

Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι επιτέλους μπορούμε να απολαύσουμε στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, το θρυλικό bougatsan. Tο κρουασάν, με την μυρωδάτη κρέμα μπουγάτσας που έγινε food viral.

Ο Γιάννης Κοροβέσης φαίνεται όμως να είναι ένας ακόμα άσσος στο μανίκι της Estrella. Μία από τις ηγετικές μορφές των cocktail bars, υπογράφει μοναδικά cocktails που εισάγουν το Estrella Γλυφάδα για τα καλά στο χάρτη των βραδινών επιλογών.

Τέλος στο φημισμένο artistic design του χώρου, δεσπόζει το έργο της διάσημης street artist Simoni Fontana.

Επιτέλους το Estrella Γλυφάδας είναι γεγονός και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε τα πιο cool stories στο πιο social friendly εστιατόριο της πόλης.

Καλώς ήρθες Estrella!!!

Δείτε τι είπε στο NOTIA.GR, ο Κώστας Κυμπουρόπουλος:

Είναι ένα νέο κατάστημα της αλυσίδας Estrella το οποίο φιλοδοξούμε να  μην είναι ένα ακόμη κατάστημα αλλά ένα ακόμη καλύτερο κατάστημα της αλυσίδας.

Η Εstrella είναι ένα consept εστιατορίων all days τα οποία έχουν αυτό που λέμε την παράδοση του world street food, την παράδοση των φαγητών που δημιουργήθηκαν στους δρόμους όλου του κόσμου, από ανώνυμους δημιουργούς, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου με απλά υλικά της καθημερινότητας, είναι αυτό που κατάφεραν μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, το 2013 στα χρόνια της πολύ μεγάλης κρίσης, να ξεκινήσουν το πρώτο εστιατόριο κάπου εκεί κοντά στην αγορά του Μοδιάνο και να φτιάξουν το πρώτο Estrella το οποίο είχε πολύ δημιουργικά προσεγγίσει πλέον, με ύφος γκουρμέ, αυτό πoυ λέμε το φαγητό του κόσμου, το απλό φαγητό του κόσμου.

Είτε είναι πρωινά με αβγά, με ωραία ψωμιά με ωραίες ζύμες, είτε είναι bergers, είτε είναι πιο σύνθετες συνταγές που κουβαλάνε και ένα ωραίο food styling, με πολύ ωραία smoothies με πολύ ωραία κοκτέιλ τα οποία τα σχεδίασε ειδικά για αυτό το κατάστημα  ο … . Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μπούμε και εμείς επενδυτικά σε αυτήν την προσπάθεια φτιάχνοντας δύο καταστήματα.

Η πρώτη προσγείωση είναι εδώ στη Γλυφάδα (πλατεία Νυμφών), η δεύτερη θα γίνει λίγους μήνες μετά στο Πασαλιμάνι.

Όπως ξέρεις είναι άγνωστος για εμάς ο χώρος εστίασης, προερχόμαστε από τον χώρο των media, τον χώρο της δημοσιογραφίας και του managment, σε όλη την κλίμακα των μέσων ενημέρωσης, τον χώρο του εμπορίου με παραδοσιακές δραστηριότητες, το κάναμε γιατί παρακινηθήκαμε από το πλούσιο ενδιαφέρον των παιδιών μας που ήταν  πελάτες σε αυτά τα καταστήματα και έτσι μπήκαμε σε αυτόν το χώρο με πολύ αγάπη και πολύ σεβασμό.

Σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχουμε μεγαλώσει στη Γλυφάδα, γιατί από τα νιάτα μας κινούμαστε εδώ και περάσαμε τα καλύτερά μας χρόνια.

Ξαναγυρνάμε λοιπόν στη Γλυφάδα αυτή τη φορά με αυτό το δημιούργημα και ελπίζουμε ότι κάνουμε μια πολύ τίμια πρόταση και στην αγορά της Γλυφάδας και στις γειτονικές περιφέρειες οι οποίες διαβιούν στη Γλυφάδα ψυχαγωγικά, είτε για καλό φαγητό είτε για καλό ποτό, είτε για καλό καφέ.

Εμείς προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε όλα αυτά

 

 

 

 

Βάσω Αλβενιώτη, Γιάννης Κοροβέσης, Γιώργος Κυμπουρόπουλος, Εφραίμ Μήτσου, Κώστας Κυμπουρόπουλος
Μια υπέροχη δημοσιογραφική παρέα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.