Στοίχημα: Στήριγμα η Σπορτ Ρεσίφε




Οκτώ ημέρες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέχρι τότε θα πορευτούμε στοιχηματικά, τουλάχιστον όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, με πρωταθλήματα της Βόρειας Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, κατά κύριο λόγο. Κάτι ανάλογο ισχύει και σήμερα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από τη Νορβηγία και τη Βραζιλία, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από τα πλέι οφ της ισπανικής ACB. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Σπορτ Ρεσίφε

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Βραζιλία και το παιχνίδι Σπορτ Ρεσίφε – Ατλέτικο Παραναένσε. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, “τρέχουν” αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), δεν έχουν χάσει στα εννέα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις (6-3-0) και φιγουράρουν στην 6η θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο μετρά μόλις δύο “τρίποντα” στο φετινό πρωτάθλημα (2-3-4), κανένα από αυτά δεν ήρθε μακριά από το γήπεδό της, είναι χαμηλά στη βαθμολογία, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό σήμερα, η Σπορτ Ρεσίφε έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στη Νορβηγία

Συνεχίζουμε με Β’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Τρομσντάλεν – Γερβ. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, επιθετικά μπορεί να βρίσκουν λύσεις, έχοντας σημειώσει 14 τέρματα σε δέκα ματς, ωστόσο οι 21 φορές που παραβιάστηκε η εστία τους, τους καθιστούν την 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, μετά την “ουραγό” Φλόρο. Η Γερβ, από την πλευρά της, μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη Χαμ Καμ, ωστόσο είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι τρεις από τις οποίες, μάλιστα, ήρθαν με το ίδιο σκορ, 3-2! Αναμένουμε σήμερα ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, στο 1.75 προσφέρεται το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα και θα μπει στις επιλογές μας.

Ξεφεύγει” το σκορ στη Βιτόρια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα. Είναι ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της ACB, στο πρώτο ματς, το οποίο διεξήχθη επίσης στη Βιτόρια, η Μπασκόνια επικράτησε 86-61. Εκείνο το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς, οι “μπλαουγκράνα” από ένα σημείο και μετά το… παράτησαν. Σήμερα περιμένουμε διαφορετική εικόνα, με την Μπαρτσελόνα να παρουσιάζεται βελτιωμένη και να διεκδικεί με περισσότερες πιθανότητες τη νίκη. Θα πιεστεί η Μπασκόνια, δε θα έχει τόσο εύκολο έργο όσο λίγες ημέρες πριν και, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά, μπορεί να επιβεβαιωθεί το Over 166.5 πόντοι, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.