H Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Νέα Σμύρνη




Με την προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Before the Flood» στην κεντρική πλατεία, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου μας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κρικρής τόνισε μεταξύ άλλων: «ο ρόλος της υπηρεσίας καθαριότητας δεν είναι μόνο η αποκομιδή των σκουπιδιών και η ανακύκλωση αλλά η ευαισθητοποίηση των πολιτών όλων των ηλικιών και η αφύπνισή τους γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτή είναι, άλλωστε, και η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ. Θέλουμε πολίτες σκεπτόμενους, συνειδητοποιημένους και πιο ενεργούς. Από κοινού μπορούμε να πετύχουμε πολλά

Μένουμε Νότια –έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.