Στο Κοιμητήριο της Βουλιαγμένης η κηδεία του Γιάννη Κασσελάκη




Με ιδιαίτερη λύπη και συγκίνηση, μάθαμε ότι ο αγαπημένος μας Γιάννης Κασσελάκης έφυγε από κοντά μας. Ο Γιάννης άφησε αιφνίδια τον κόσμο τούτο, όμως μας άφησε γεμάτους από υπέροχες αναμνήσεις αγάπης για το συνάνθρωπο, απέραντης ηθικής και γνώσης. Ο Γιάννης ήταν δικηγόρος, έγκριτος ποινικολόγος, και διέγραψε μια λαμπρή πορεία ως άξιος υπηρέτης της Θέμιδος στα έδρανα των Δικαστηρίων. Είχε πάντα ως οδηγό το δίκαιο και την προσφορά σε όλους μας, και κυρίως τους πιο αδύναμους.

Κάποιοι άνθρωποι είναι σπάνιοι. Κάποιοι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, των οποίων η πορεία ορίζει και διαμορφώνει τον κόσμο γύρω μας. Ένας τέτοιος αναντικατάστατος άνθρωπος ήταν ο Γιάννης. Ένας άνθρωπος που φώτισε μοναδικά την επιστήμη του δικαίου, αφιέρωσε το είναι του στο συνάνθρωπο, διακατεχόμενος μόνο από αγνά συναισθήματα ανθρωπιάς και αλτρουισμού, ευεργέτησε τον τόπο με τη σκέψη και κυρίως με το έργο του.

Ο Γιάννης Κασσελάκης ήταν άξιος Πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικού Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων Βάρης Βάρκιζας επί σειρά ετών. Αγαπούσε τη θάλασσα με πάθος. Ένα υγιές πνεύμα που πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του και εργάστηκε με αυταπάρνηση και περισσή αγάπη υπηρετώντας τον ΝΟΕΑΒΒ, εμπνέοντας ανθρώπους στην ευγενή συνεργασία, την ομαδική δουλειά, ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα και το συλλογικό πνεύμα.
Ο Γιάννης υπήρξε και θα είναι πάντα ένας μεγάλος Δάσκαλος με την πιο ουσιαστική σημασία της λέξης. Οραματιστής, καινοτόμος, και κυρίως ξεχωριστός και ενάρετος Άνθρωπος.

Ένας ιχνηλάτης, ένας φάρος γνώσης, προσέφερε αγαθά που απλόχερα έδινε σε όλους.

Ο τόπος του χρωστάει βαθειά ευγνωμοσύνη. Όλοι μας, ένας-ένας και εγώ προσωπικά. Για το έργο αλλά και τη γνώση που έσπειρε και που θα γονιμοποιεί τη σκέψη και το έργο των μελλοντικών γενιών.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην λατρεμένη του σύζυγο, κόρη και εγγονή. Καλό ταξίδι αγαπημένε καπετάνιε και φίλε Γιάννη. Δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε ποτέ, είσαι πια η ίδια η καρδιά και η μνήμη μας.

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 5.30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία στην εκκλησία Αγίου Βασιλείου στο Κοιμητήριο της Βουλιαγμένης.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.