Νέα Σμύρνη: Τραυματισμός ηλικιωμένης στα έργα της Ομήρου




(alex megas)

Αυτή η ηλικιωμένη κυρία πρόσφατα γκρεμοτσακίστηκε στα έργα που γίνονται στην ΟΜΗΡΟΥ στη Ν.ΣΜΥΡΝΗ την παρέλαβε το ΕΚΑΒ και κατέληξε στο νοσοκομείο.
Παρά τις καταγγελίες μου στην αστυνομία παρά τις επιστολές μου σε περιφέρεια και δήμο .
Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος αυτοί (οι κύριοι ) που εκτελούν με τριτοκοσμικό τρόπο αυτό το έργο θα λογοδοτούσαν εδώ και μήνες για την εγκληματική αμέλεια που δείχνουν ως προς τα σχεδόν ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας που παίρνουν για πεζούς και οχήματα.
Μου κάνει εντύπωση ακόμη η απάθεια που δείχνουν οι πολίτες της Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.
Είναι πολλά αυτά που θέλω να αναφέρω αλλά θα παραφερθώ λόγω αυτής της εικόνας που με έχει εξοργίσει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Νέα Σμύρνη: Τραυματισμός ηλικιωμένης στα έργα της Ομήρου

  • 11/06/2018 at 9:24 πμ
    Permalink

    Kαπου καταλαβαινω την οργη σου αλλα το εργοταξιο ειναι εργοταξιο. Δεν μπορεις να κανεις 100% ασφαλες ενα εργοταξιο σε τοσο κεντρικο δρομο. Η μαλλον μπορεις αλλα μετα θα ακους γκρινια γιατι δεν θα μπορουν οι πολιτες και τα αμαξια να περασουν απο αυτο το σημειο μεχρι το περας των εργασιων. Σε καθε περιπτωση καποιος θα μεινει δυσαρεστημενος. Απο εκει και περα αυτα συμβαινουν.

    Απαντήστε
    • 11/06/2018 at 11:48 πμ
      Permalink

      Στα εργοτάξια σε όλο σχεδόν τον κόσμο παίρνουν κάποια μετρα ασφάλειας για πεζούς και οχήματα υπάρχει μια νομοθεσία. Οι κύριοι που εκτελούν τα έργα στην Ν.ΣΜΥΡΝΗ τα μετρα ασφαλειας ,την νομοθεσία,και τους πολιτες τα έχουν γράψει στα παλιά τους υποδήματα.
      Έλα μια βόλτα από εδώ να το διαπιστώσεις.

      Απαντήστε
      • 11/06/2018 at 4:18 μμ
        Permalink

        Περναω καθε μερα απο εκει. Νεοσμυρνιωτης ειμαι. Τα μετρα ασφαλειας ξερεις ποια θα επρεπε να ειναι? Να κλεισουν εντελως την Ομηρου και ολα τα μαγαζια της! Καθως και την κυκλοφορια των οχηματων και των λεοφωρειων και να το περιφραξουν!!! Μετα θα γκρινιαζαν οι αλλοι μισοι πως δεν μπορουν να περασουν την Ομηρου απεναντι και πως οι που$τhδ3ς εκοψαν την κυκλοφορια και πως κανουν κυκλους για να πανε πλατεια!

        Απαντήστε
  • 11/06/2018 at 2:46 μμ
    Permalink

    Πραγματικά αναρωτιέμαι αν η άποψη σας θα εξίσου μετριοπαθής, εφόσον διαπιστώνατε πως πρόκειται για στενό συγγενικό σας πρόσωπο. Πέραν τούτου, είσαστε βέβαιος πως “αυτά γίνονται;”. Έχετε δει να εκτελούνται παρόμοιου τύπου έργα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ή – για να μην πάω μακριά – από άλλα εργοτάξια που τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας;

    Απαντήστε
    • 11/06/2018 at 4:24 μμ
      Permalink

      Να σου πω. Αν επεφτε το παιδι μου, φταιω καταρχας εγω που δεν εχω το παιδι μου ολη την ωρα στα ματια μου! Φταιω ακομα περισσοτερο οταν γνωριζω κιολας πως εκει υπαρχει και εργοταξιο! Για το παιδι μου, θα πρεπει πρωτα να νοιαστω εγω και μετα οι εργατες. Τωρα στην περιπτωση του υπερηλικα. Επειδη τυγχανει να μην εχω γονεις και να εχω μεγαλωσει και ζησει με υπεριληκες, θελεστα και παθεστα. Οτι και να τους πεις, οσο και να τους προσεξεις, μυαλο δεν βαζουν. Ειναι χειροτεροι και απο παιδια. Μην πας απο εκει θα τους πεις, απο εκει θα πανε και θα σε βρισουν κιολας που τολμησες να τους υποδειξεις κιολας τι θα κανουν!

      Απαντήστε
  • 11/06/2018 at 3:47 μμ
    Permalink

    Έχω σκοντάψει αρκετές φορές πιστεύω πολλοί Νεοσμυρνιώτες αν δεν έπεσαν έχουν κινδυνεύσει. Εκτός αυτού είναι τόσο μεγάλο έργο να μας δυσκολεύει τη καθημερινότητα τόσο μεγάλο διάστημα;;;
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ…
    Υπάρχει απάντηση;;;

    Απαντήστε
  • 12/06/2018 at 1:16 πμ
    Permalink

    Τα πράγματα είναι απλά. Όταν κάνεις ένα τέτοιο έργο, που αφορά δρόμο και πεζοδρόμιο, η πρώτη σου μέριμνα είναι οι άνθρωποι. Όλα τα άλλα είναι απλά για να λέμε κάτι. Άλλο να παραπατησεις από μόνος σου και να πέσεις κιαλλο να σκοτωθείς επειδή κάποιος δεν έκλεισε τις τρύπες. Ελάτε στην Αγγλία ή στη Γαλλία να δείτε ανάλογο έργο, και μετά μιλήστε.

    Απαντήστε
    • 12/06/2018 at 10:49 πμ
      Permalink

      Λεει το αρθρο πουθενα πως η γυναικα επεσε γιατι καποιοι δεν εκλεισαν τις τρυπες? Αραγε τι θα ελεγες αν ειχες ενα απο τα μαγιαζια στην Ομηρου και βγαινεις τσιμα τσιμα και σου ελεγαν πως λογω εργων για τους επομενους 6 μηνες πηγαινε σπιτι σου και κλεισε το μαγαζι?

      Απαντήστε
  • 12/06/2018 at 3:45 μμ
    Permalink

    σε αλλες ευρωπαϊκές χωρες,και μη, τετοια εργα τελιωνουν σε διαστημα λιγων ημερων,εως και λιγων ωρων,αλλα εδω ειμαστε τριτοκοσμικη χωρα ,ευρωπαικη χωρα μονο στα λογια…

    Απαντήστε
  • 12/06/2018 at 7:11 μμ
    Permalink

    Αρκετα σωστα όσα γράφονται. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα είναι η ανοχή της Δημοτικής μας αρχης με τον ατελείωτο χρόνο που διέθεσε στον εργολήπτη προκειμένου να αποπερατώσει το έργο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.