Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στο «1ο Θερινό Σχολείο» της Λάρισας




Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, αποτελεί από τον Μάρτιο του 2018 μέλος του παγκοσμίου δικτύου Πόλεων Μάθησης της UNESCO. Είναι η τρίτη Πόλη Μάθησης στην Αττική και μία από τις 650 σε παγκόσμια κλίμακα. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε στο «1ο Θερινό Σχολείο» που διοργάνωσε ο Δήμος της Λάρισας, της πρώτης ελληνικής πόλης που έγινε μέλος του Δικτύου «Learning Cities» της UNESCO.
Σκοπός του προγράμματος ήταν η διαμόρφωση μιας ισχυρής συμμαχίας των Πόλεων που μαθαίνουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η συνεργασία σε πληθώρα καινοτόμων προγραμμάτων για πολίτες κάθε ηλικίας και φύλου και ο συνδυασμός της μάθησης με την κοινωνική ευαισθητοποίηση.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης συμμετείχε στην συνεδρία με θέμα «Πόλεις που μαθαίνουν & Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα». Τον εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Χρηστάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Πολύδωρος Συρίγος, οι οποίοι παρουσίασαν όλα τα προγράμματα που η πόλη παρέχει τόσο στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων όσο και στον ενήλικα πληθυσμό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.