Δωρεάν μαθήματα Ολλανδικών στο 2ο δημοτικό σχολείο Βούλας




Με απόφαση του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, παραχωρούνται 4 αίθουσες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας στο Σωματείο, “Η Γέφυρα της Γλώσσας – DE TAALBRUG”, για να διδάξουν μαθήματα ολλανδικής γλώσσας και πολιτισμού και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:30- 19:30 καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018-19. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους μαθητές.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του σωματείου θα είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη και καθαριότητα του χώρου και θα αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες που προκληθούν. Η παραχώρηση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 41 του Ν. 1566/1985 και τις σχετικές εγκυκλίους του ΥΠ.Ε.Π.Θ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.