“Κουλουράδες”- Η πιο πετυχημένη καινούρια επιχείρηση στον Άλιμο (VIDEO&EIKONEΣ)




Σίγουρα πρόκειται για την πιο πετυχημένη επιχειρηματική κίνηση στον Άλιμο. Η Άντζελα και ο Νίκος κατάφεραν σε μια “τρύπα”, εκεί που κανένας δεν το φανταζόταν, να ξεφύγουν από τα τετριμμένα (καφέ, καφέ, καφέ…)  και να μπουν στην ομάδα Franchise των “Κουλουράδων” φέρνοντας στην πόλη τα κουλούρια Θεσσαλονίκης και μια σειρά ακόμη προϊόντων, κάνοντας τη διαφορά.

Από την πρώτη κόλας μέρα κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου, που σχηματίζει καθημερινά ουρές έξω από το μαγαζί, για να απολαύσει το κουλούρι που μένει τραγανό για ώρες και όχι μόνο.

Χθες τα παιδιά έκαναν εγκαίνια και τους τίμησαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης που τους συνεχάρη για την επιχειρηματική τους ιδέα. Ευχόμαστε οι δουλειές να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει συνδυάζοντας τα ποιοτικά προϊόντα με το χαμόγελο!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Franchise ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ.Μάθε τώρα πώς να γίνεις μέλος της ομάδας μας

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο ““Κουλουράδες”- Η πιο πετυχημένη καινούρια επιχείρηση στον Άλιμο (VIDEO&EIKONEΣ)

  • 10/06/2018 at 4:16 μμ
    Permalink

    Αποδειξεις να κοβουνε οι ”κουλουραδες” γιατι συνηθως τα ξεχνανε!!

    Απαντήστε
  • 10/06/2018 at 9:05 μμ
    Permalink

    Εμένα πάντα μου κόβουν απόδειξη και πάντα με το χαμόγελο

    Απαντήστε
  • 11/06/2018 at 11:27 πμ
    Permalink

    Οι κοπέλες μπροστά πάντα είναι χαμογελαστές και πάντα πρόθυμες να εξυπηρετήσουν τους πάντες το ταχύτερο δυνατόν!! Άψογοι σε όλα τους και κόβουν πάντα αποδείξεις μαρια Εσυ μάλλον δεν κοιτάς τα προϊόντα αλλά τις αποδείξεις!!

    Απαντήστε
    • 11/06/2018 at 4:16 μμ
      Permalink

      Τα προιοντα τα κοιταζω σιγουρα γιατι τα αγοραζω!!Καινουργια επιχειρηση θα επρεπε να ειναι πιο προσεχτικη με τις αποδειξεις και να τις κοβουν ΠΑΝΤΑ και σε ολους οχι επιλεκτικα.

      Απαντήστε
      • 11/06/2018 at 8:33 μμ
        Permalink

        Μάλλον δεν σας ενδιαφέρει η ποιότητα και τα προϊόντα του μαγαζιού αλλά το πως λειτουργεί η επιχείρηση και επικεντρώνεστε στο να κόβονται περισσότερες αποδείξεις !!! Να σε ενημερώσω ότι και να στην κόψουν δεν περνάει πουθενά πια στην εφορία !!!!!!

        Απαντήστε
  • 11/06/2018 at 2:38 μμ
    Permalink

    Θα ήθελα μια σχετική ενημέρωση!!

    Απαντήστε
  • 11/06/2018 at 4:21 μμ
    Permalink

    Οσες φορες εχω ψωνίσει παντα κοβουν απόδειξη.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.