Ηλιούπολη: Ο δήμαρχος μιλάει με τους κατοίκους της οδού Κιθαιρώνος




Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος καλεί σε διάλογο τους κατοίκους της γειτονιάς της οδού Κιθαιρώνος και της ευρύτερης περιοχής με θέμα την κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή, την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης που εγκρίθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η μονοδρόμηση έγινε με κριτήριο την μεγαλύτερη ασφάλεια πεζών και τροχοφόρων στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλείς Δρόμοι στην Ηλιούπολη» που έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή. Με την εφαρμογή όμως της μελέτης παρουσιάστηκαν κάποιες αντιρρήσεις κατοίκων.

Ο Δήμαρχος καλεί τους κατοίκους , παρουσία των μελετητών και των υπευθύνων της Τεχνικής Υπηρεσίας, να ακούσουν και να εκθέσουν απόψεις, να εντοπιστούν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και να συζητηθούν οι ενδεχόμενες λύσεις τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.