4οι Αγώνες Παλαιού Φαλήρου «Nuventi Races»
Η Nuventi, υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, διοργανώνει το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 τους 4ους Αγώνες “P. Faliro Nuventi Races” στο Π. Φάληρο στον Φλοίσβο.

Το Σάββατο Τρέξιμο 5 & 10Κ και την Κυριακή Κολύμβηση Open Water 1 & 3Κ και Aquathlon Sprint & Long. Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες Σκυταλοδρομίας Aquathlon Sprint.

Μια ανάσα από το κέντρο της πρωτεύουσας και με εύκολη πρόσβαση για όλους, το Π. Φάληρο και οι αγώνες P. Faliro Nuventi Races αναδεικνύονται στο αθλητικό ραντεβού της ευρύτερης περιοχής.

Οι διαδρομές περνούν από τα πιο όμορφα σημεία του παραλιακού μετώπου. Οι θεατές θα έχουν πολλαπλές ευκαιρίες να θαυμάσουν τους αθλητές σε όλες τις φάσεις των αγώνων. Oι διαδρομές και η παραλία του Φλοίσβου θα παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι αγώνες P. Faliro Nuventi Races είναι ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές (ερασιτέχνες, elite, masters, βετεράνους) και αθλούμενους. Θα γίνουν βραβεύσεις γενικής κατάταξης και ηλικιακών κατηγοριών. Ετοιμαστείτε να βρείτε τα όρια σας στους αγώνες των πιο μεγάλων αποστάσεων ή να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στους αγώνες των πιο μικρών αποστάσεων. Όλα υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες δράση και θετική ενέργεια!

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα εξασφαλισθεί με την παρουσία πιστοποιημένων ναυαγοσωστών και διασωστών της Lifeguard Hellas.

ΑΓΩΝΕΣ

Ατομικοί
• Τρέξιμο 5 χλμ
• Τρέξιμο 10 χλμ
• Κολύμβηση Open Water 1 χλμ
• Κολύμβηση Open Water 3 χλμ
• Κολύμβηση Open Water με στολή (wetsuit) 3 χλμ
• Aquathlon Sprint (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)
• Aquathlon Long (Κολύμβηση 2 χλμ – Τρέξιμο 10 χλμ)
• Κολύμβηση Kids Swim 100 μ για παιδιά 9-12 ετών

Ομαδικός
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

• Ανδρών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+
• Γυναικών: 16-29, 30-39, 40-49, 50+
• Ανδρών με wetsuit: 16-39, 40+
• Γυναικών με wetsuit: 16-39, 40+
Για να σχηματισθεί κατηγορία απαιτούνται τουλάχιστον 4 αθλητές. Διαφορετικά, θα γίνεται μετάπτωση στην αμέσως προηγούμενη κατηγορία.

Σκυταλοδρομίες Aquathlon:
• Ανδρών / Μικτές (ομάδες ανδρών ή μικτές ανδρών/γυναικών)
• Γυναικών

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Θα απονεμηθούν μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών σε κάθε αγώνα καθώς και για τις 3 πρώτες θέσεις σε κάθε ηλικιακή κατηγορία ανδρών και γυναικών.
Όσοι βραβευθούν στη γενική κατάταξη, δεν θα βραβευθούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.
Αναμνηστικό μετάλλιο θα δοθεί σε κάθε τερματίζοντα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 12/7, Αθλητικό Κέντρο Δήμου Π. Φαλήρου (στάση τραμ Τροκαντερό)
18:00 – 18:30 Τεχνική ενημέρωση

Σάββατο 14/7, Φλοίσβος Π. Φάληρο (στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου)
07:30 – 08:15 Γραμματεία αγώνων
08:30 Εκκίνηση Τρεξίματος

Κυριακή 15/7, Φλοίσβος Π. Φάληρο (στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου)
07:15 – 08:00 Γραμματεία αγώνων
07:15 Άνοιγμα ζώνης αλλαγών Αquathlon
08:00 Εκκίνηση Aquathlon
09:00 Εκκίνηση Κολύμβησης Open Water
11:00 Εκκίνηση Kids Swim

• Οι ώρες εκκίνησης ενδέχεται να τροποποιηθούν για την αποφυγή συνωστισμού.
• Οι απονομές θα γίνουν μετά τους τερματισμούς.

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

• Τρέξιμο https://goo.gl/VonSYZ
• Κολύμβηση https://goo.gl/P8WU8Z
• Aquathlon https://goo.gl/VonSYZhttps://goo.gl/P8WU8Z

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Παραλία Φλοίσβου
Τριγωνική διαδρομή 1 χλμ οριοθετημένη με μεγάλες σημαδούρες. Θα υπάρχουν σημαδούρες πορείας άλλου χρώματος.
Kids Swim: Οι μικροί κολυμβητές θα ξεκινήσουν από την παραλία του Φλοίσβου, θα κολυμπήσουν 50 μ κοντά στην ακτή, θα κάνουν αναστροφή και θα τερματίσουν στην παραλία.

ΤΡΕΞΙΜΟ
5 χλμ ένας γύρος και 10 χλμ δύο γύροι
Η διαδρομή είναι επίπεδη και παραλιακή.
Από τον Φλοίσβο, κατευθυνόμαστε παραλιακά προς τη Μαρίνα Φλοίσβου, στρίβουμε δεξιά και περνάμε μπροστά από τα καταστήματα της μαρίνας (τα περισσότερα είναι κλειστά το πρωί), συνεχίζουμε έως τη βόρεια έξοδο της μαρίνας, στρίβουμε αριστερά επάνω στο πεζοδρόμιο και κατευθυνόμαστε έως την Πλατεία Νερού, περνάμε επάνω από το γεφυράκι προς τη Μαρίνα Καλλιθέας, συνεχίζουμε μέσα στη μαρίνα έως το σημείο ελέγχου χρονομέτρησης, κάνουμε αναστροφή και επιστρέφουμε πίσω από την ίδια διαδρομή.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

1. Η γραμματεία την ημέρα των αγώνων και η ζώνη αλλαγών του Aquathlon θα βρίσκονται παραλιακά στον Φλoίσβο.
2. Δρομική διαδρομή επίπεδη και παραλιακή.
3. Η εκκίνηση των αγώνων Κολύμβησης Open Water και του Aquathlon θα δοθεί μέσα στη θάλασσα (water start) κοντά στην προκυμαία της παραλίας Φλοίσβου. Επιτρέπεται η χρήση στολής (wetsuit) στον αγώνα Κολύμβησης Open Water 3 χλμ με wetsuit. Στην Κολύμβηση Open Water 1Κ, Aquathlon Sprint και Long και Σκυταλοδρομία θα επιτραπεί η χρήση στολής (wetsuit) όμως οι συμμετέχοντες θα εξαιρεθούν από την κατάταξη αλλά βέβαια θα τους δοθεί ο χρόνος τους.
Όλοι πρέπει να περνούν από τις σημαδούρες με τον αριστερό ώμο.
Οι κολυμβητές των 3 χλμ σε κάθε γύρο θα περνούν από σημείο ελέγχου για καταγραφή. Ο τερματισμός θα γίνεται στην παραλία.
Βοηθητικά μέσα, όπως πέδιλα και αναπνευστήρες, θα επιτραπούν αλλά οι αθλητές θα εξαιρεθούν από την κατάταξη. Σημαδούρες ασφαλείας και mp3 επιτρέπονται.
4. Ο αριθμός ΒΙΒ πρέπει να φαίνεται στο μπροστά μέρος του σώματος.
5. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι να γνωρίζουν τις διαδρομές, τις στροφές και τους γύρους που έχουν διανύσει κατά τη διάρκεια των αγώνων.
6. Tα chip χρονομέτρησης θα συλλέγονται αμέσως μετά τον τερματισμό.
7. Στις σκυταλοδρομίες, όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός της ζώνης αλλαγών και δίπλα στο κουτί της ομάδας με τον κάθε αθλητή να δίνει το chip χρονομέτρησης στον επόμενο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

https://goo.gl/z5bnfJ
Κοντινότερα είναι η στάση λεωφορείων Φλοίσβος και η στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Ηλεκτρονική με chip και με σημεία ελέγχου σε κάθε γύρο και στις αναστροφές.
Τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων θα δημοσιευθούν στη σελίδα της Nuventi στο Facebook και στη σελίδα της εκδήλωσης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες το 2002 και πριν. Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε και υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στο link https://goo.gl/PQXmxq. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και να προσκομίσουν αντίγραφο ιατρικής βεβαίωσης παθολόγου ή καρδιολόγου (ή αντίγραφο δελτίου αθλητή εν ισχύ εκδοθέν από την αρμόδια Ομοσπονδία του αθλητικού σωματείου) ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες. Παρακαλούμε φέρτε τη δήλωση συμπληρωμένη και τη βεβαίωση (ή το δελτίο αθλητή) πριν τα events για να μην γίνουν καθυστερήσεις. Ο γονέας ή κηδεμόνας ανηλίκου θα πρέπει να υποβάλλει και υπογράψει τη δήλωση πριν τα events ή να την αποστείλει με το γνήσιο της υπογραφής του. Τα παραπάνω ισχύουν για κάθε μέλος ομάδας σκυταλοδρομίας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Team Εθελοντών μας θα δώσει δυναμικό παρόν με θετική ενέργεια όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις μας για να υποστηρίξει την προσπάθεια των αθλητών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Συμβάλουμε όλοι στη δράση «Αθλητές για το Περιβάλλον» ανακυκλώνοντας ό,τι πλαστικό μπουκάλι ή συσκευασία ενεργειακών gel χρησιμοποιήσουμε. Παρακαλούμε μην πετάτε οτιδήποτε κάτω στο έδαφος της Μαρίνας Φλοίσβου και της Μαρίνας Καλλιθέας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Μέρος των εσόδων από τους αγώνες θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών που θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του Δήμου Π. Φαλήρου.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (chip, αριθμός ΒΙΒ κλπ.) θα γίνει την Πέμπτη 12/7 και ώρες 16:00-20:00 από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (στάση τραμ Τροκαντερό). Η παραλαβή θα γίνεται στην αίθουσα μουσικής του πρώτου ορόφου του κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς μετά την κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Αν κάποιοι δεν προλάβουν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής, μπορούν να το πάρουν από τη γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 14/7 και ώρες 7:30-8:15 πμ ή την Κυριακή 15/7 και ώρες 7:15-8:00 πμ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η τεχνική ενημέρωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12/7 και ώρες 18:00-18:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (Στάση τραμ Τροκαντερό). Η ενημέρωση θα γίνει στην αίθουσα μουσικής του πρώτου ορόφου του κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς μετά την κεντρική είσοδο του αθλητικού κέντρου. Θα δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε τυχόν ερωτήματά σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Μετάλλιο αγώνα, chip χρονομέτρησης, αριθμός ΒΙΒ. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ό,τι προϊόντα, υπηρεσίες και δώρα προσφέρουν οι χορηγοί και υποστηρικτές μας. Στους προηγούμενους αγώνες μας, είχαμε εξασφαλίσει πλούσιες παροχές όπως: Μπλουζάκι, σκουφάκι κολύμβησης, νερό, μπανάνα, ισοτονικό ποτό, ενεργειακό gel, μπάρα δημητριακών, χυμό, τορτίγια με 5 λαχανικά και pasta μακαρονάδα αποκατάστασης (πριν την απονομή των μεταλλίων) καθώς και υπηρεσίες security. Μείνετε συνδεδεμένοι καθώς θα τα ανακοινώνουμε όλα στις σελίδες των αγώνων στο Facebook. Όλοι οι χορηγοί μας επιθυμούν να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Θέλουμε να μην λείψει κανείς από αγώνες τόσο κοντά στην Αθήνα. Εσύ θα λείψεις;
Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στα links:
https://goo.gl/forms/WAOUjp1Urc7f3sbq1 (νέα φόρμα, προτείνεται, δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε αρχεία, όπως την Υπεύθυνη Δήλωση, και να λάβετε email επιβεβαίωσης, θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Google ή να δημιουργήσετε εύκολα ένα νέο) ή
https://goo.gl/forms/FqOKVzHDDmUzm4Yh1 (φόρμα χωρίς σύνδεση με Google)

Για εγγραφή και πληρωμή έως και 29/6
• Τρέξιμο 5 χλμ 10 ευρώ
• Τρέξιμο 10 χλμ 12 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water 1 χλμ 20 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water 3 χλμ 20 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water με wetsuit 3 χλμ 20 ευρώ
• Aquathlon Sprint 20 ευρώ
• Aquathlon Long 30 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων, 30 ευρώ
• Κολύμβηση Kids Swim για παιδιά 9-12 ετών δωρεάν

Για εγγραφές από 30/6 και μετά
• Τρέξιμο 5 χλμ 15 ευρώ
• Τρέξιμο 10 χλμ 17 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water 1 χλμ 25 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water 3 χλμ 25 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water με wetsuit 3 χλμ 25 ευρώ
• Aquathlon Sprint 25 ευρώ
• Aquathlon Long 40 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων, 40 ευρώ
• Κολύμβηση Kids Swim για παιδιά 9-12 ετών δωρεάν

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 13/7.
Τα ΒΙΒ θα έχουν το όνομα των συμμετεχόντων για όσες εγγραφές και πληρωμές γίνουν έως και την Τετάρτη 4/7.
Η συμμετοχή στο Kids Swim είναι δωρεάν και δεν παρέχεται χρονομέτρηση ούτε σχετικό πακέτο συμμετοχής (chip, αριθμός ΒΙΒ κλπ.).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / PIRAEUS BANK
IBAN: GR9101720420005042076253083
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NUVENTI
• Το ονοματεπώνυμο σας πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε στην αιτιολογία/περιγραφή του καταθετηρίου αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Χάσικος, Ph.D.
Τηλ. 6944698981
[email protected]
www.facebook.com/nuventi

Παρακαλούμε κάνετε “Like” και “Follow” τη σελίδα Nuventi και τη σελίδα της εκδήλωσης για τους αγώνες στο Facebook για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε όλες τις σημαντικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με τους αγώνες. Μείνετε συνδεδεμένοι.

Please “Like” and “Follow” Nuventi and the Event page for the races on Facebook to make sure that you receive all important updates and notifications about the races. Stay tuned.

Follow us on Twitter @Nuventi1

#Nuventi #NuventiRaces #Running #Swimming #Aquathlon#WeLoveRunning #WeLoveSwimming #WeLoveAquathlon#WeLoveSportsRacing

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.