«1ο Women Elite Camp» στην Ηλιούπολη




Η JAG Winning Sports συνδιοργανώνει με το Δήμο Ηλιούπολης και τη SportΤeam το «1ο Women Elite Camp», ένα εξειδικευμένο Trial & Training camp για κοπέλες. Το camp θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Δ’ Ηλιούπολης από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου και απευθύνεται σε παίκτριες γεννημένες από το 1998 (U20) έως και το 2007 (U11).

Το πρώτο Elite Camp γυναικείου ποδοσφαίρου συνδιοργανώνει η JAG Winning Sports με τον Δήμο Ηλιούπολης και τη SportTeam από τις 15 ως τις 17 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο Δ’ Ηλιούπολης. Μία σημαντική πρωτοβουλία καθώς το γυναικείο ποδόσφαιρο κερδίζει σιγά σιγά όλο και περισσότερο έδαφος σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο στερέωμα με την UEFA να δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Το camp απευθύνεται σε παίκτριες γεννημένες από το 1998 (U20) έως και το 2007 (U11) και κατά τη διάρκεια του θα οργανωθεί προπονητικό σεμινάριο με καλεσμένους σημαντικούς ομιλητές, όπως οι Allan Ciara, Jorge Alarcon, και θα αφορά τους προπονητές των αθλητριών που θα συμμετάσχουν. Στόχος του camp είναι η ανίχνευση και η ανάδειξη των παικτριών με το περισσότερο ταλέντο.

Το αθλητικό κέντρο Δ’ Ηλιούπολης στο οποίο θα λάβει χώρα το camp διαθέτει γήπεδο 11χ11 με καινούργιο συνθετικό χλοοτάπητα που χωρίζεται σε τέσσερα γήπεδα 5χ5, ενώ παράλληλα υπάρχουν σύγχρονα αποδυτήρια, γιατρός και άρτια υλικοτεχνική ποδοσφαιρική υποδομή.

Το «1ο Women Elite Camp» θα αποτελείται από δύο μέρη:

Elite Try Out Camp: Πρόγραμμα Αξιολόγησης και Επιλογής με την παρουσία scout από την Ελλάδα και το εξωτερικό που απευθύνεται σε επιλεγμένες ταλαντούχες παίκτριες U19 & U17 (παίκτριες γεννημένες από το 1999 έως και το 2003) από την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Training Camp: Ανοιχτό προπονητικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε νεαρές παίκτριες U15 – U13 – U11 (παίκτριες γεννημένες από το 2004 έως το 2007) από την Ελλάδα.

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα βιντεοσκοπηθούν.

Θα δοθεί ατομική κάρτα αξιολόγησης σε όλες τις συμμετέχουσες.

Θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις συμμετέχουσες.

Προπονήσεις

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδα Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης. Διεύθυνση: Αλιμούντος 102 & Λεωφόρος Αργυρουπόλεως Ηλιούπολη, 16341 Τηλέφωνο: 21 0991 0283

Οι συνολικές ώρες Προπονήσεων ανά Ημέρα είναι οι εξής : Παρασκευή 15/06/ 18:00 – 21:00 Σαββάτο 16/06/ 09:00 – 12:00 & 18:00 – 21:00 Κυριακή 17/06/ 09:00 – 12:00 Κάθε προπονητική μονάδα διαρκεί 75 λεπτά. Οι ακριβείς ώρες προπόνησης ανά ηλικιακό GROUP θα οριστικοποιηθούν μετά το πέρας των συμμετοχών και θα σας κοινοποιηθούν μια βδομάδα πριν την έναρξη του Camp.

Στο πλαίσιο του camp θα οργανωθεί προπονητικό σεμινάριο με ομιλητές τους Allan Ciara & Jorge Alarcon Rodrigo ειδικά για τους προπονητές των αθλητριών που θα συμμετάσχουν.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & SCOUT

1. Allan Ciara Regional Coach Mentor Officer στην Αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Πριν από αυτό, ήταν υπεύθυνη ανάπτυξης του γυναικείου τμήματος της Arsenal F.C. όπου ίδρυσε ένα ισχυρό κοινοτικό πρόγραμμα με στόχο την συμμετοχή κοριτσιών στο παιχνίδι, την ανάπτυξή τους ως μελλοντικούς αθλητές και την πρόοδό τους ως άτομα.

2. Jorge Alarcon Rodrigo Βοηθός προπονητής στη γυναικεία ομάδα της Levante Women UD η οποία συμμετέχει στην Α Εθνική κατηγορία (Iberdrola League) της Ισπανίας. Είναι UEFA-PRO licence προπονητής.

3. Rafael Fernandez Palencia Διευθυντής Προπονητικού Προγράμματος της GPS Spain / Valencia CF και προπονητής της U16 της International Academy του προγράμματος. Είναι UEFA-PRO licence προπονητής.

4. Γιώργος Τόλιας Διευθυντής Προπονητικού Προγράμματος και Recruiting GPS SEE / Valencia C.F. Ήταν Δ/ντης των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο (2006-2017) και Team Manager της Arsenal FC Elite Academy στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (2011-2016).

Η SportTeam Greece με την εμπειρία των στελεχών της και την πολύχρονη ενασχόλησή της στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και τουρνουά, όπως το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα, συνδράμει και αυτή με τη σειρά της στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Η SportTeam διοργανώνει ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε συνεργασία με τις υψηλότερου επιπέδου ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ελλάδος. O στόχος της, δεν είναι άλλος από την απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας των αθλητών σε συνδυασμό με την εξοικείωση τους με ευγενείς αξίες, όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Η άρτια συνεργασία της Sportteam με τους υπεύθυνους των ομάδων και τη διαιτησία είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης διοργάνωσης ποιοτικών τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΤΟ CAMP ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΟΘΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΥΜΊΑΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ.

ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Ή ΚΑΙ ΛΙΓΩΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΏΤΟ WOMEN ELITE CAMP ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ 6980335009 ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΤΟ E-MAIL: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.