Summer Camp από τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης




Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο δήμος μας για άλλη μία χρονιά διοργανώνει το καλοκαιρινό Summer Camp για τα παιδιά των δημοτών της πόλης.

Παρά την οικονομική κρίση που δημιουργεί ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τα οικονομικά του δήμου, η δημοτική αρχή κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, για ακόμη μία χρονιά, η συμμετοχή των μικρών μας φίλων στο Camp θα είναι χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

Με την συνεργασία εξειδικευμένων επαγγελματιών, και φέτος το καλοκαίρι, ο Δήμος θα προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προγράμματα για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση.Θέλω επίσης να τονίσω ότι πολλοί δήμοι για παρόμοιες δράσεις ζητούν οικονομικό αντίτιμο από τους δημότες τους, προσφέροντας χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από αυτές που εμείς προσφέρουμε δωρεάν.

Κύριο μέλημα μας, από την στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Δημότες. Μέρα με την μέρα αλλάζουμε την πόλη. Αφήνουμε πίσω την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση και δουλεύουμε εντατικά για την αναγέννηση της πόλης μας.

Σας εύχομαι καλό και δημιουργικό καλοκαίρι!

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.