H Ομάδα Ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας ταξιδεύει στην Εσθονία




Οι Gyro’s Innokids, η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο διαγωνισμό FIRST LEGO League με μια ομάδα αποτελούμενη από 7 αγόρια, 2 κορίτσια και 3 δασκάλους- εκπαιδευτές Ρομποτικής.
Το FLL ή αλλιώς FIRST LEGO League είναι μια παγκόσμια διοργάνωση ρομποτικής, με τη μορφή διαγωνισμού, για παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν την επιστήμη και την τεχνολογία με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο αποκτώντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και πιστεύοντας στον εαυτό τους, διδάσκοντάς τους παράλληλα πολύτιμες δεξιότητες για τη ζωή. Διοργανώνεται κάθε χρόνο, από το 1998, σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.
Στην πρώτη τους συμμετοχή είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέχρι την Αμερική, να συμμετάσχουν στο World Festival στο Saint Louis και να συναγωνιστούν με ομάδες από όλο τον κοσμο. Καταφέραν να προκριθούν στον τελικό της Θεσσαλονίκης όπου κατέκτησαν την 2η θέση και μαζί το εισιτήριο για το FLL Estonian Open International, όπου στις 06-08 Ιουνίου θα συναγωνιστούν με 100 ομάδες από 80 χώρες σε μια πραγματική γιορτή της εκπαιδευτικής ρομποτικής.
https://www.facebook.com/gyrosinnokids/

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.