Διεθνές ενδιαφέρον για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γκολφ στη Γλυφάδα




Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Μαΐου, στο Γκολφ Γλυφάδας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γκολφ από την «Turkish Airlines», τη γνωστή αεροπορική εταιρεία που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα διάφορων αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, γκολφ κ.τ.λ.

Το «Turkish Airlines World Golf Cup» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων κι εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου που βρίσκονταν ανάμεσα στους αγωνιζόμενους στο Γκολφ Γλυφάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φετινό τουρνουά υποστηρίχτηκε από τους «Financial Times», τη «National», τα «Titanic Hotels» και έχει ως συνεργάτη ένδυσης τη «Ruck & Maul», ενώ οι νικητές θα προκριθούν για τα «Grand Finals» που θα διεξαχθούν στην Αττάλεια το Νοέμβριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια θέση στο «Turkish Airlines Open pro-am». Εκεί θα ταξιδέψουν με τη «Business Class» της «Turkish Airlines» και θα μείνουν στο πέντε αστέρων «Titanic Golf Deluxe Hotel». Σημειώνεται πως η «Turkish Airlines» δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της «Business Class» να μεταφέρουν δωρεάν τα μπαστούνια (τον εξοπλισμό) του γκολφ.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, ο κ. Kevork Palamudian διακρίθηκε με 37 πόντους. Ο κ. Γιάννης Κρητικός κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο κ. Άρης Βωβός την Τρίτη. Παρόλο που εξελέγη νικητής, κ. Palamudian, δεν θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του 2018, καθώς έχει ήδη πάρει μέρος σε προηγούμενο «Grand Final». Για το λόγο αυτό, την Αθήνα θα εκπροσωπήσει ο κ. Γιάννης Κρητικός, ο οποίος διακρίθηκε στο διαγωνισμό με 37 πόντους, ενώ ακολούθησαν ο κ. Άρης Βωβός και ο κ. Jason Hare.

Τέλος, στο διαγωνισμό «Nearest the Pin», νικητής αντρών ήταν ο κ. Δημήτριος Γκατσώνης, και νικήτρια γυναικών ήταν η κα Harumi Nagel, ενώ ο κ. Jason Hare είχε το καλύτερο «gross score».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.