Συνέλαβαν σάτυρο έξω από σχολείο στην Ηλιούπολη




(Μιχάλης Τεζάρης/newpost.gr)

Πανικό σε ανήλικα κορίτσια και αγόρια, μαθητές δημοτικού σχολείου στην Ηλιούπολη, προκάλεσε ένας επιδειξίας, παλιός γνώριμος των αρχών με δράση στα Νότια Προάστια.

Ο 55χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από κλήση των γονέων που διαπίστωσαν την δράση του. Ο διεστραμμένος είχε εκθέσει τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα και έκανε άσεμνες προτάσεις στα σοκαρισμένα ανήλικα παιδιά.

Ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του 2017 επ’ αυτοφώρω έξω από νηπιαγωγείο στην Άνω Γλυφάδα και πάλι κατηγορούμενος για ακόλαστες πράξεις. Ο εν λόγω άνδρας είχε συλληφθεί καθώς αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, κοιτώντας τα παιδιά! Είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί και για υπόθεση πουν σχετιζόταν με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα λίγο καιρό μετά από την σύλληψη του έξω από το νηπιαγωγείο και συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου, η ΕΛ.ΑΣ είχε δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και την φωτογραφία του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.