Συνεχίζεται η απόσυρση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της Ηλιούπολης




18 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αποσύρθηκαν από τους δρόμους της Ηλιούπολης μέσα στο 2018 στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος για την μείωση του προβλήματος έλλειψης χώρων στάθμευσης και την βελτίωση της εικόνας της πόλης.

O Δήμος Ηλιούπολης, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εφαρμόζει στο ακέραιο το Προεδρικό Διάταγμα 116/2004, που προβλέπει την απόσυρση εγκαταλελειμμένων Ι.Χ. σε εύλογο χρονικό διάστημα (και αφού παρέλθουν 3 μήνες και 45 ημέρες συνολικά) και κατόπιν επικόλλησης σχετικών εγγράφων (ειδοποιητηρίων).

Απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους στους δρόμους της πόλης, να φροντίσουν την απόσυρσή τους, καθώς αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν κώλυμα στην στάθμευση και την κυκλοφορία και πολλές φορές δημιουργούν και κινδύνους.

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που αποσύρονται οδηγούνται προς ανακύκλωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδοποίηση τηλεφωνήστε στο 15377

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.