Σεκιουριτάδες θα φυλάνε δημόσια κτήρια, σχολεία και πλατείες της Ηλιούπολης
Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης αποφάσισε να αναθέσει την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος φύλαξης δημόσιων χώρων σε ιδιωτική εταιρεία.

Η ομάδα φύλαξης θα περιπολεί όλα τα δημόσια κτήρια, σχολεία, πάρκα και πλατείες κατά τη διάρκεια της νύχτας με ειδικό όχημα και θα παρεμβαίνει με συστάσεις σε περίπτωση εντοπισμού φαινομένων παραβατικότητας, ενώ σε σοβαρότερες περιπτώσεις θα ειδοποιεί επί τόπου την Άμεση Δράση.

Το πρόγραμμα θα εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας σε επιλεγμένους χώρους και εφόσον κριθεί αποτελεσματικό και επιτυχημένο θα επεκταθεί σε οχήματα και σε χώρους αρμοδιότητας.

“Σε μια εποχή όπου το κράτος αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, η Τοπική Αυτοδιοίκηση με μειωμένους πόρους αναλαμβάνει δυστυχώς να καλύψει το κενό και της προστασίας και ασφάλειας των πολιτών.

Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και την ιδιωτικότητα, ο Δήμος Ηλιούπολης ενισχύει την προστασία των πολιτών και της δημόσιας περιουσίας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.