Παιδική χαρά-έκπληξη έρχεται στην παραλία της Γλυφάδας




Δυο νέες παιδικές χαρές θα έχει σε λίγο καιρό η Γλυφάδα, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Μία στην παραλία της πόλης, η οποία θα έχει κεντρικό παιχνίδι ένα καράβι και μία στην Άνω Γλυφάδα, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Στο μεταξύ σύντομα θα δημιουργηθεί ένα πρότυπος χώρος αναψυχής για μικρούς και μεγάλους και ένα υπαίθριο αθλητικό κέντρο, με ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον με πολλά νέα δέντρα, στην παιδική χαρά στην οδό Παλμύρας.

“Η νέα μας παιδική χαρά στην Παλμύρας σφύζει από κόσμο από νωρίς το πρωί, όπως από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, τη Μεγάλη Παρασκευή” λέει ο δήμαρχος.

“Αυτό φυσικά μας γεμίζει χαρά – όπως και με όλους τους παιδότοπους που έχουμε φτιάξει από την αρχή και πλέον είναι πολλοί! – αλλά και με ευθύνη.

Παρά το γεγονός ότι η Παλμύρας είναι πλέον από τις μεγαλύτερες παιδικές χαρές που έχουμε στην πόλη μας, η χρήση της τις πρώτες ημέρες λειτουργίας έδειξε ότι δεν επαρκεί ο χώρος. Για αυτό προχωράμε σε πρόσθετο κύκλο εργασιών, ώστε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες που έχουν παιδιά και αθλούμενοι.
Εκεί οι μικροί μας φίλοι θα βρουν και μια μεγάλη έκπληξη – ένα παιδικό γήπεδο ποδοσφαίρου για πρώτη φορά!

Όποιος περάσει σήμερα μια βόλτα από την Παλμύρας θα δει ότι τα συνεργεία μας δουλεύουν πυρετωδώς

Ειδικότερα, στον επιπρόσθετο χώρο, ετοιμάζουμε δεύτερο γήπεδο μπάσκετ, νέο υπαίθριο γυμναστήριο & ένα μικρό παιδικό γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ φυσικά κάνουμε εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης στα πεζοδρόμια και σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.