Εξοπλίζεται με νέα μέσα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής




Όπως ανακοίνωσε ο γραμματέας του ΔΣ  της Π.Ο.ΑΣ.Υ, Χρήστος Συνδραβέλης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του, ο σταθμός ΔΕΕ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

“Ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή Ασφάλειας Αττικής υποστράτηγο Γεώργιο Ψωμά, ότι παρελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα.
Η λειτουργία σταθμού ΔΕΕ στην Νοτιοανατολική Αττική, θα απαλλάξει τους συναδέλφους μας, από την άσκοπη ταλαιπωρία που βίωναν, όλα αυτά τα χρόνια με τις μετακινήσεις από το Νότιο άκρο της Αττικής, μέχρι την έδρα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα, αφού πλέον όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα απαιτούνται, θα πραγματοποιούνται εντός της γεωγραφικής έκτασης της Νοτιοανατολικής Αττικής” είπε ο Χρήστος Συνδραβέλης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.