Ο ψυχολόγος και συγγραφέας Γιώργος Πιντέρης στην Αργυρούπολη
Την Τετάρτη, 25 Απριλίου ε.ε και ώρα 7 μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5, Αργυρούπολη) ο Ψυχολόγος- Συγγραφέας, Γιώργος Πιντέρης PhD, θα εισηγηθεί το θέμα: “Πολεμικές Τέχνες και Προσωπικότητα: Τι έμαθα κάνοντας Karate (εκτός από Karate)”.

Παρουσίαση του Γ. Πιντέρη θα γίνει από τους: Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, Διδάσκαλο Yawara/ αρχαίου Judo και Ιστορικό Ερευνητή, Μάνο Δασκαλάκη.

Παρουσίαση του θέματος θα γίνει από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βαγγέλη Νικοθόδη

Οι προαναφερθείσες επαγγελματικές του ιδιότητες, είναι γνωστές Πανελληνίως, καθότι είναι μία πολυγραφότατη προσωπικότητα, αγαπητή στο κοινό για την αυθεντικότητα και την προσήνειά της.

Αυτό, που ήταν άγνωστο στο ευρύ κοινό, μέχρι τώρα, είναι πως, υπήρξε αυτός ο  Έλληνας Εκπαιδευτής του Ιαπωνικού στυλ Karate do (“Wado Ryu”), που το έφερε στην Χώρα του, καθιστώντας τον αυτόματα, Ιδρυτή του Wado Ryu Karate Do στην Ελλάδα.

Αποφάσισε, λοιπόν, να ομιλήσει για πρώτη φορά στην ζωή του, υπό αυτήν την ιδιότητά του, για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του, που τον χάραξε βαθειά στην όλη μετέπειτα πορεία του.

Μέσα από την βιωματική αυτή εξιστόρηση, ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει την επίδραση, γενικότερα, των Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών στην προσωπικότητα, στην νοητική και ψυχική εξέλιξη, κάθε ενήλικου και ανήλικου ατόμου.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται από το “ΕλληνοΙαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης/ Ε.Π.Κ.Α”, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Στους παρευρισκομένους θα διανεμηθεί τιμής ένεκεν Συλλεκτικό Εγχειρίδιο (περιορισμένου αριθμού) έκδοσης του “E.Π.Κ.Α”, όπου θα περιλαμβάνει την πορεία του Wado Ryu στην Ελλάδα, μέσα από τις δημοσιεύσεις του ιστορικού, πια, περιοδικού “Δυναμικό Judo – Karate” και μέρος του επικείμενου, ομότιτλου της Διάλεξης, βιβλίου του Γ. Πιντέρη, το οποίο στοχεύει στην επιρροή των Πολεμικών Τεχνών στα παιδιά (μας).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. 

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.