O δήμαρχος Γλυφάδας μοίρασε λαμπάδες στα κορίτσια του ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη




Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Γλυφάδας, Νατάσα Αργυροπούλου, η Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων, Σάσα Πατεράκη και η Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας, Μαίρη Παπάζογλου, επισκέφτηκαν σήμερα το Ίδρυμα Περιθάλψεως θηλέων ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «Μαρία Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην Άνω Γλυφάδα.

Εκεί, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο χώρο, αλλά και με το εργατικό προσωπικό που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να παρέχει, με μεγάλη προσπάθεια, την καλύτερη δυνατή διαμονή και διαβίωση, ενώ τους προσέφεραν και πασχαλινές λαμπάδες, μοιράζοντας, έτσι, χαμόγελα ενόψει της γιορτής του Πάσχα.

Η κα Αργυροπούλου με μήνυμά της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ξεχωριστή λαμπάδα είναι αυτή που δίνεται με αγάπη όχι μόνο από το νονό ή τη νονά, αλλά κι από τους ανθρώπους που σε νοιάζονται, σε σκέφτονται και σε φροντίζουν. Τέτοιες λαμπάδες προσέφερε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γιώργος Παπανικολάου, στα κορίτσια του «Σ.Υ.Δ. Κόκκορη και Ψαραύτειο». Γιατί το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης κι εμείς την αγάπη στους συμπολίτες μας και στα παιδιά της πόλης μας τη δείχνουμε έμπρακτα!».

Υπενθυμίζεται ότι το κτίριο των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Μαρία Κόκκορη» βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγαμέμνονος και Προμηθέως 28, στην Άνω Γλυφάδα και αποτελεί ένα χώρο απολύτως λειτουργικό, πλήρως ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των ενοίκων. Οι τρεις όροφοι του κτιρίου με καλαίσθητη και διακριτική διακόσμηση δημιουργούν μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει ένας μοντέρνος χώρος υποδοχής, όπου συναντά κανείς οποιαδήποτε στιγμή κάποιον από το προσωπικό των Σ.Υ.Δ. Στον προαύλιο χώρο βρίσκεται το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, καθώς και ένας καταπράσινος κήπος, ενώ το κτίριο διαθέτει ακόμη υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας, φύλαξης, εποπτείας, ανίχνευσης και πυρόσβεσης, με εξόδους κινδύνου σε κάθε όροφο και στην είσοδο του κτηρίου υπάρχει ράμπα καταλλήλως διαμορφωμένη για αναπηρικά αμαξίδια.

ΠΗΓΗ: iglyfada.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.