Ληστεία με λεία “μαμούθ” στη Γλυφάδα




Μία περίεργη υπόθεση με εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή στη Γλυφάδα εξετάζουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεις Νοτιοανατολικής Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ, μπούκαραν στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή, στην οδό Αγίου Γερασίμου, στη Γλυφάδα και της άρπαξαν μετρητά και κοσμημάτα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.

Όπως δήλωσε η Σοφία Γιαννικοπούλου στην κατάθεση της, οι εισβολείς, ακινητοποίησαν τον οικιακό της βοηθό και τις δύο κόρες της και μιλώντας ελληνικά ανάγκασαν την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα, ανέρχεται σε περίπου 4.000.000 ευρώ.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής συνεχίζονται προκειμένου ννα διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την εισβολή καθώς όπως διαπίστωσαν δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην οικία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.