Ικανοποιημένος ο Κωνσταντάτος από τη συνάντηση με τον Τόσκα
Ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας στα Νότια Προάστια.

Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τα αιτήματα που του έθεσαν, τόσο ο Δήμαρχος αλλά και οι υπόλοιποι δήμαρχοι του Νοτίου Τομέα και δεσμεύτηκε, ότι άμεσα τα τοπικά τμήματα θα επανδρωθούν με αστυνομικούς που θα αποδεσμευθούν από υπηρεσίες στις οποίες είναι αποσπασμένοι. Επιπλέον σε κάθε Δήμο, θα υπάρχει αστυνομικό όχημα που θα περιπολεί όλο το 24ωρο.

Ο κ. Τόσκας απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντάτο τον ευχαρίστησε προσωπικά, για την δωρεάν παραχώρηση δημοτικού κτιρίου στην Αργυρούπολη για την στέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής.

Τέλος, όλα τα μέρη συμφώνησαν, σε ένα μήνα να επαναληφθεί η συνάντηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν υλοποιηθεί οι δεσμεύσεις του Υπουργού και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.