Βρέθηκε λύση για την γατο-αποικία στη Βουλιαγμένη




(αναδημοσίευση από Το Forum των 3Β)

Το θέμα που ανέδειξε η κα. Konstantina Lagkou , με την γατο-αποικία στην Μαρίνα της Βουλιαγμένης, είχε αίσιο τέλος.
Η κα. Tina Kasidokosta,η κυρία Μάρθα Πουλτίδου και η κυρία Konstantina Lagkou συναντήθηκαν με τον διευθυντή της Μαρίνας και αφού επιλύθηκαν οι όποιες διαφορές/ διαφωνίες, συμφωνήθηκε η από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματος με στειρώσεις κλπ.
Η όλη συζήτηση συνεχίστηκε σε πολύ θετικό κλίμα και πλέον θα υπάρχει η ενεργή και ουσιαστική συμβολή του Διευθυντή της Μαρίνας στην ευζωία της γατο-αποικίας.
Συμφωνήθηκε, μεγάλο μέρος από τις στειρώσεις να το αναλαμβάνει η διοίκηση της μαρίνας μαζί με την ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ υπηρεσία του δήμου μας και τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία
Ένα Μπράβο σε όλους, στην κα. Konstantina Lagkou που ανέδειξε το Θέμα αλλά και στην κα. Κασιδόκωστα, κα Πουλτίδου και στον κ. διευθυντή που ένα θέμα διαφωνίας κατέληξε να είναι η αρχή μιας συνεργασίας με τη φιλοζωική υπηρεσία του Δήμου μας.
Σε μια ζωντανή πόλη είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις.
Το εποικοδομητικό είναι να επικρατεί η καλή θέληση από όλες τις πλευρές και να λύνονται τα πάσης φύσεως προβλήματα όπως έγινε σήμερα.
Μπράβο σε όλους !

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.