Τουρνουά ποδοσφαίρου για τον Χριστόφορο!
Η Πρόεδρος του σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ. , Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Μηλαϊτη σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ και το Τμήμα Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Παλ. Φαλήρου, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τουρνουά ποδοσφαίρου με τίτλο “Sports together … Score for ever”, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στον μικρό Χριστόφορο, προκειμένου όλοι μαζί να στείλουμε μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης σε όλα τα παιδιά που μάχονται τον παιδικό καρκίνο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο γήπεδο Παλ. Φαλήρου “Σωτήρης Αγγελόπουλος”.

Φέτος όλα τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στον μικρό Χριστόφορο ο οποίος έχει διαγνωστεί με Διάχυτο Γλοίωμα Γέφυρας Εγκεφάλου (DIPG- καρκίνος εγκεφάλου). Αυτή τη στιγμή ο μικρός Χριστόφορος βρίσκεται με την οικογένειά του σε εξειδικευμένο κέντρο του Μεξικού και ακολουθεί μια σειρά θεραπειών. Ο οργανισμός του έχει ανταποκριθεί θετικά όμως η παραμονή του στο κέντρο είναι αναγκαία για τους επόμενους μήνες.

Στόχος του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της οικογένειας, η οποία τον τελευταίο καιρό ζει σε μια ξένη χώρα και η οποία καθημερινά παλεύει να του προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να βγει νικητής από αυτήν την μεγάλη μάχη!

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητικοί όμιλοι, καθώς επίσης δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία της περιοχής μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.