Παρουσίαση του Αμερικάνικου μπιλιάρδου στα σχολεία




Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης υποδέχεται με χαρά την Πανελλήνια Ένωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου που προτίθεται να παρουσιάσει δωρεάν το άθλημα στα σχολεία και στους δημότες του Δήμου.

Το Αμερικάνικο μπιλιάρδο είναι ένα πνευματικό άθλημα δεξιοτήτων με ευρεία ανταπόκριση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις ηλικιακές κατηγορίες. Προάγει την αναλυτική σκέψη, την αυτοπειθαρχία , την ευγενή άμιλλα μέσα από την ενασχόλησή με την τέχνη του.

Η παρουσίασή  του θα γίνει από την  ελληνική Ένωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου, η οποία ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αμερικάνικου Μπιλιάρδου διεξάγει τα επίσημα πρωταθλήματα της χώρας ανά την επικράτεια σε όλες τις κατηγορίες και συγκροτεί τις εθνικές αποστολές στο εξωτερικό.

Οι Δημότες μπορούν να γνωρίσουν το άθλημα κάθε Τρίτη ώρα 19.00-21.00 κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2018 στο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων , Φειδίου και Υμηττού, Αργυρούπολη.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρχει ηλεκτρονική προβολή του αθλήματος όσο και η δυνατότητα τους  να εφαρμόσουν στην πράξη την τέχνη του μπιλιάρδου μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης και διεθνείς πρωταθλητές οι οποίοι περιοδικά θα στελεχώσουν το πρόγραμμα.

Πληροφορίες

Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης 2132026042-43-46 

[email protected]

Τμήμα Αθλητισμού 2132026028

[email protected]r

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.