Στιγμές χαλάρωσης με εκδρομή στα Λουτρά ΠΟΖΑΡ




To πρακτορείο Alfred Tours διοργανώνει εκδρομή στα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ (25η Μαρτίου).
Με 4* Διαμονή με πρωινό στο “4 Εποχές HOTEL and SPA” με 135€/άτομο ❗ Αναχ. 23/3 | 3ήμερη Εκδρομή

Τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ έχουν ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC και αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους! Το νερό αυτό έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και ενδείκνυνται για λουτροθεραπεία για τόνωση και χαλάρωση.

Αμέσως μετά επίσκεψη στο ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ όπου θα ενυπωσιαστείτε από το Αλπικό τοπίο του Χιονοδρομικού Κέντρου!!
Επίσκεψη στον ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ με τα γραφικά πέτρινα σοκάκια του χωριού που ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλες εποχές και τέλος επίσκεψη στο πάρκο της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους θεαματικούς καταρράκτες του.

✔ΒΕΡΟΙΑ ✔ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ✔ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ✔ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ✔ΕΔΕΣΣΑ ✔ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

1η ημέρα: Αθήνα – ΒΕΡΟΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αναχώρηση το πρωί από επιλεγμένα σημεία (Γλυφάδας και Αθήνας), ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και στην συνέχεια επίσκεψη στην ΒΕΡΟΙΑ, στην πλατεία της ελιάς ( χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε το τοπικό ραβανί ) Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας και θα είναι το ορμητήριο μας για τις μέρες που ακολουθούν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει μια πρώτη επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

2η ημέρα: ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ( χιονοδρομικο ) – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Καιμακτσαλαν. Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν μετάβαση στο ναό του Προφήτη Ηλία στην κορυφή του όρους (με ερπυστριοφορο όχημα, έξοδα προαιρετικά). Στην συνέχεια επίσκεψη στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Τα γραφικά πέτρινα σοκάκια του χωριού ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλες εποχές ενώ ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Παλιού Αγίου Αθανασίου είναι η εκκλησία της Aναλήψεως που κτίστηκε στα τέλη του 1700. Χρόνος ελεύθερος για φαγητο. Επιστροφη στα ΛΟΥΤΡΑ. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Το νερό αυτό έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και ενδείκνυνται για λουτροθεραπεία για τόνωση και χαλάρωση. Διανυκτερευση

3η ημέρα: EΔΕΣΣΑ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ. Καταπράσινη από την είσοδο της μέχρι το πάρκο με τους καταρράκτες όπου θα θαυμάσουμε το μεγάλο καταρράκτη “ΚΑΡΑΝΟ” με το νερό που πέφτει από ύψος 70 περίπου μέτρων και του διπλανού καταρράκτη όπως επίσης και το σπήλαιο κάτω από τον βράχο. Στην συνεχεία αναχώρηση για την κοιλάδα των Τεμπών την οποία θα διασχίσουμε από την παλιά κλασική διαδρομή. Μετά από μικρή στάση στο προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής θα κατευθυνθούμε στα γραφικά Αμπελάκια στην πλαγία του Κισσαβου όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού Λαμίας – Αθήνας.

Τιμή πακέτου κατ’ άτομο, από 135 €
❗ Αναχ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ & από ΓΛΥΦΑΔΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ❗

Στην Τιμη περιλαμβάνονται:

Εκδρομές και περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα
Διαμονή: 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο (4 ****) 4 Εποχες HOTEL and SPA με πρωινο και δωρεαν Χρηση Σπα (εσωτερική Θερμαινόμενη πισινα, Σαουνα, Χαμαμ, Υδρομασαζ, γυμναστηριο)
Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας

Διοργάνωση: Alfred Tours

☎ Τηλέφωνο: 210 96 37 091
📱 Κινητό: 6937 35 37 73

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.