Αυτά είναι τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γλυφάδα, περιγράφει αναλυτικά ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος “απολογείται” για κάποιες καθυστερήσεις, ενώ αναφέρει ότι ξεκινάει σήμερα η ασφαλτόστρωση στην ταλαιπωρημένη οδό Τριπόλεως.

ΓΙΩΡΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:

Επιτρέψτε μου, ταπεινά και ειλικρινά, να καταθέσω την άποψη ότι η Γλυφάδα μας, καθημερινά αναβαθμίζεται.
Με ποιότητα και χειροπιαστά αποτελσματα.

Σταχυολογώ κάποιες από τις τρέχουσες παρεμβάσεις που σύντομα ολοκληρώνονται και αυτές.

Στη παιδική χαρά στην Παλμύρας , οι εργασίες ανακατασκευής είναι σε πληρη εξέλιξη. Απολογούμαστε για την καθυστέρηση στο συγκεκριμένο σημείο.

Πίσω από την εφορία, στο εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Ηφαίστου και Αρετής, εργαζόμαστε ήδη για τη δημιουργία νέου σύγχρονου παιδότοπου και χώρου αναψυχής με νέα δεντροφύτευση και καθιστικά.

Σημειώνω ότι με οργανωμένο τρόπο και νέες εσοχές, θα αυξηθούν σημαντικά και οι θέσεις στάθμευσης στο σημείο λόγω και της αυξημένης πίεσης που δημιουργεί η εφορία.

Στην πλατεία Πύρρου, μετά την επιβεβλημένη για λόγους ασφάλειας περίφραξη δύο χώρων για τα παιδιά μας, ακολουθεί η πλήρης ανάπτυξη της πλατείας με νέες υποδομές και παιχνίδια .

Στην πλατεία Αρκάδων Ηρώων, επί της Γούναρη , αλλάχτηκαν τα παιχνίδια λόγω παλαιότητας και επικινδυνότητας.
Επιπλέον προστίθεται τεχνητός τάπητας στον χώρο της παιδικής χαράς.

Σημειώνω ότι στην πλατεία αυτή πριν 2,5 περίπου χρόνια είχαμε τοποθετήσει φυσικό γκαζόν, το οποίο απεδείχθη στην πράξη ότι δεν αντέχει την καθημερινή μεγάλη πίεση .

Επισημαίνω επίσης:

Αύριο ξεκινάει – επιτέλους ο καιρός βοηθάει – η ασφαλτόστρωση στην ταλαιπωρημένη Τριπόλεως .
Θα συνεχιστεί αμέσως μετά στην Αγίου Παύλου και στη Γούναρη στο τελευταίο εκκρεμές κομμάτι από Παπανδρέου μέχρι την Κύπρου, εκεί δηλαδή που προηγήθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα και τα πεζοδρόμια .

Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με νέες παρεμβάσεις που ακολουθούν για τις αναπλάσεις και τις ασφαλτοστρώσεις , οι οποίες ασφαλώς έχουν προγραμματιστεί με ιεράρχηση και επίπονο σχεδιασμό .

Συνεχίζουμε

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.