Το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων CarNext στην Γλυφάδα
Η LeasePlan Hellas εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων CarNext στην Γλυφάδα, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58. Το κατάστημα CarNext by LeasePlan έχει ως στόχο την προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας οχημάτων, με την υψηλή ποιότητα που πάντα εγγυάται η LeasePlan.

 Μέσω του CarNext by LeasePlan οι επισκέπτες απολαμβάνουν ευελιξία στην αγορά μεταχειρισμένου οχήματος, έχοντας πρόσβαση σε μια πλήρη σειρά μικρής παλαιότητας, πρώην-μισθωμένων οχημάτων. Η LeasePlan ως ο μοναδικός ιδιοκτήτης τους, εξασφαλίζει πως έχουν συντηρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και είναι σε άριστη κατάσταση. Όλα τα οχήματα που διατίθενται στο κατάστημα CarNext πληρούν τα απαραίτητα περιβαλλοντικά πρότυπα και τα συνοδεύει πλήρες ιστορικό συντήρησης και ιδιοκτησίας.

Στο κατάστημα CarNext, κάθε εβδομάδα γίνονται νέες παραλαβές, ενώ ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός οχήματος στον εκθεσιακό χώρο δεν υπερβαίνει τις 20 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται απόλυτα τόσο η ποικιλία των οχημάτων όσο και τα υψηλά στάνταρ για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους.

Το νέο κατάστημα αποτελεί την πρώτη επαφή του ελληνικού κοινού με την καινοτόμα, πανευρωπαϊκή πλατφόρμα της LeasePlan, CarNext.com. Μέσα από την πλατφόρμα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει ακόμη περισσότερα προνόμια στην αγορά ενός υψηλής ποιότητας, μεταχειρισμένου οχήματος.

O κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων CarNext by LeasePlan στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί μέρος της στρατηγικής του ομίλου LeasePlan. Στόχος του ομίλου είναι η δημιουργία 50 CarNext καταστημάτων πανευρωπαϊκά τα επόμενα έτη, η ενεργή παρουσία της εταιρείας στην αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων καθώς και η προσφορά ευέλικτων υπηρεσιών. Στο νέο μας κατάστημα CarNext, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αποκτήσουν ένα υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένο όχημα, με την εγγύηση ποιότητας που εδώ και 15 χρόνια συνοδεύει το όνομα της LeasePlan.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.