Μεγαλειώδης συγκέντρωση της ΔΗΜΤΟ ΑΛΙΜΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Μία πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε χθες, 4 Μαρτίου 2018, από τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο FRANGELICO με ομιλητές τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη και τη Βουλευτή Β’ Αθήνας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η προσέλευση του κόσμου, άνω των 600 ατόμων, δημιούργησε το φαινόμενο να μην υπάρχει θέση στο χώρο κι έτσι αρκετοί έμειναν και όρθιοι, ενώ χαρακτηριστική ήταν η φράση του Αντιπροέδρου της ΝΔ ότι τέτοια συγκέντρωση δεν έχει ξαναγίνει.

Αρχικά το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ Μανώλης Μιχαλέτος, ο οποίος καλωσόρισε τους πολίτες του Αλίμου, ευχαρίστησε τους κεντρικούς ομιλητές και μίλησε για την ενότητα.

”Απόψε ενώσαμε δυνάμεις. Δημοτική τοπική οργάνωση, ο δημοτικός συνδυασμός, φίλες και φίλοι των ομιλητών που διαμένουν στον Άλιμο.

Και αυτή η ένωση των δυνάμεων είναι που θα φέρει τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία στον Άλιμο”. Ευχαρίστησε το συμβούλιό του και μίλησε για μία αγαστή συνεργασία παλαιών και νέων μελών του ΔΣ που φέρνει αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα.

Κατόπιν μίλησε ο επικεφαλής της Παράταξης ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Νίκος Τσαμπαρλής, ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τον κόσμο, καθώς ο συνδυασμός στήριξε έμπρακτα την εκδήλωση. Μίλησε για την ανάγκη νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ενίσχυσης των σχέσεων των νεοδημοκρατών στην πόλη του Αλίμου.

”Είμαστε μαζί με την διοικούσα παράταξη οι μόνοι που υποστηρίζουμε την επένδυση στο Ελληνικό. Όμως, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το τι ακόμη παραπάνω μπορεί να κερδίσει ο Δήμος μας, καθώς εμείς επιζητούμε τις επενδύσεις”.

 

Ακολούθησε μία εξαιρετική ομιλία από τη Βουλευτή Άννα Μισέλ Ασημαοπούλου, η οποία με ενάργεια περιέγραψε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Συνέδεσε δε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας με την ιδεολογικής της κατεύθυνση , η οποία πρέπει να στηρίζεται στις αρχές και τις αξίες της παράταξης.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ Αλ. Σπύρου που συνεχάρη την τοπική και μετά η χειμαρρώδης ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, η οποία προκάλεσε αίσθηση. Αναφέρθηκε σε όλα τα δύσκολα ζητήματα των ημερών και κατόπιν ανέλυσε ένα προς ένα τα βασικά σημεία του προγράμματος και της επόμενης ημέρας μετά το ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την ομιλία του Αντιπροέδρου ακολούθησαν δύο σύντομες τοποθετήσεις, του Μανώλη Γραφάκου, αναπληρωτή προγράμματος του κόμματος και του αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Αίσθηση και ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η μη προγραμματισμένη αλλά γεμάτη νοήματα ομιλία του πρυτάνεως της τοπικής αυτοδιοίκησης στα νότια προάστια, Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη. Μίλησε για συστράτευση, για συσπείρωση, για τις εξελίξεις στα νότια προάστια και απέσπασε πολύ ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Δήμαρχοι: Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο τέως Υπουργός Τάκης Σκανδαλάκης, ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Σπύρου αλλά και των γειτονικών, Β1 Μιχάλης Κουμεντάκος, Β3 κ. Ζέρβα, ο Σάκης Ιωαννίδης από την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, ο Τάσος ο Γαϊτάνης Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης Αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ο Μανώλης Γραφάκος, αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, ο πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Κώττης και ο τομεάρης κ. Σταμπουλής, τα μέλη της Κ.Ε Τάσος Κορίλης και Μαρία Γιαλαμά, οι πρόεδροι των τοπικών: Γλυφάδας, Τζούβελης Γιάννης, Δάφνης Υμηττού Παπαδόπουλος ΠΑύλος, Νέας Σμύρνης Μαρινάκης Γρηγόρης, Παλαιού Φαλήρου Βαρβάρα Μιχαηλίδου. Αργυρούπολης – Ελληνικού Δημήτρης Παπαγεωργίου, Αγίου Δημητρίου Βαγγέλης Μαλαθούνης, αντιπροσωπείες των ΝΟΔΕ Πειραιά και Φθιώτιδος, της ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας και φυσικά οι νέοι της ΟΝΝΕΔ Αλίμου.

Από τους Δημοτικούς Συμ,βούλους ήταν ο Συνδυασμός Άλιμος όλοι Μαζί με επικεφαλής το Νίκο Τσαμπαρλή και τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Αλεξόπουλο και Σάκη Τσάγκαρη καθώς και οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Συμβουλοι της πλειοψηφίας Μαίρη Ανανιάδου, Αρτέμης Καραμολέγκος και Γιάννης Μαρίολης. Επίσης η Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας Σάσα Πατεράκη.

Τέλος, μας τίμησε ο γνωστός Δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος και οι πολιτευτές Αλφρέντο Σαλτιέλ, Δημήτρης Φελέκης και Κατερίνα Γλυκού. Και στα επόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.