Βράβευση για το σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιάς




Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση VERDE.TEC 2018 με την παρουσίαση του προγράμματος “έγκαιρης ανίχνευσης πυρκαγιάς για την προστασία του Υμηττού”, όπου θα λάβει και σχετικό βραβείο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας.

Τον Δήμο θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας  Βασίλης Κρητικός, όπου και θα παρουσιάσει το πρωτοποριακό σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιάς (Σάββατο στις 15:10 – Α’ Ενότητα παρουσιάσεων 13:00 με 15:30).

Παράλληλα θα γίνει εκτενή αναφορά στην συνολική προσπάθεια των ενεργειών του Δήμου για την προστασία του βουνού και του περιαστικού δάσους, και την συνεισφορά της Ομάδας Εθελοντών Δασοπροστασίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.