Βάρη: Αντιδράσεις για την τουαλέτα του φρουρού του προέδρου! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(αναδημοσίευση της ανάρτησης του Pouloglou George στο Forum των 3Β)

Τα ειχαμε ολα στον δημο μας εχουμε και αυτο!
Ετσι αυθαιρετα τοποθετηθηκε χημικη τουαλετα για τις αναγκες του φρουρου του Βασιλη Λεβεντη σε μονιμη βαση προφανως στην οδο τερψιχορης 10 στην Βαρη διπλα απο τον καδο σκουπιδιων που διερχεται καθημερινα αρκετος κοσμος για να πεταξει σκουπιδια ,ειναι υποχρεωμενος να αντικριζει τις ακαθαρσιες που βρισκονται εσωτερικα απο την πορτα της τουαλετας που ΔΕΝ κλεινει ,με τις αναλογες οασμες φυσικα!
Και ο φρουρος ανθρωπος ειναι και καπου θα πρεπει να κανει την αναγκη του,ας την βαλει λοιπον την τουαλετα εντος οικοπεδου του Λεβεντη.εξαλλου η χρηση αφορα δικο του φυλακα.
Σε επικοινωνια που ηρθαμε με τον δημο τραβηξανε την ουρα τους απεξω και μας ειπανε οτι εδωσε αδεια ο διοικιτης του τμηματος Βουλιαγμενης να τοποθετηθει εκει..και ερωτω:
-.απο ποτε ειναι ευθυνη της αστυνομιας για το αν και που θα τοποθετηθει ενας καδος,μια τουαλετα κλπ στην ευρυτερη περιοχη του δημου?
-τοσες φυλαξεις που εχει ο δημος σε δημοσια προσωπα ,ολα εχουν και μια χημικη τουαλετα διπλα?δεν νομιζω..
Παρακαλω να παρει θεση ο αντιδημαρχος και απαιτω και εγω και ολοι οι ενοικοι της απεναντι πολυκατοικιας να απομακρυνθει αμεσα απο το σημειο!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.