Τελεσίδικη καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση & εξύβριση του Διονύση Χατζηδάκη
(Δελτίο τύπου του δήμου Παλαιού Φαλήρου)

Τελεσίδικη έγινε η καταδίκη του Αθ. Μουραφέτη για τη συκοφαντική δυσφήμηση και την εξύβριση (δια του Τύπου) του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη, με τα δημοσιεύματα στο φύλλο Ιουνίου 2016 του εντύπου “Δημοτική Έρευνα” καθώς η έφεση που είχε ασκήσει ο πρωτόδικα καταδικασθείς σε δώδεκα (12) μήνες φυλάκιση, απορρίφθηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών, αφού ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως και ο συνήγορος που είχε εξουσιοδοτήσει να τον εκπροσωπήσει ήταν απών, προφασιζόμενος κώλυμα που το Δικαστήριο απέρριψε ως εντελώς αβάσιμο.
Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασθείς τελεσίδικα πλέον, έκανε λόγο στα δημοσιεύματά του για εκποίηση και ιδιωτικοποίηση της παραλίας του Π. Φαλήρου από το Δήμαρχο, για απώλεια εσόδων από δήθεν μισθώματα ξενοδοχείου, που όμως είναι μισθωτής του Ελληνικού Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και όχι του Δήμου (ο οποίος εισπράττει –όπως προβλέπεται- το αναλογούν τέλος από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του ξενοδοχείου).
Επίσης, για το δημοσίευμα περί δήθεν ευνοιοκρατίας στην ανάληψη τεχνικών έργων του Δήμου, όπως και εκείνου για απώλεια εσόδων από δήθεν εκποίηση μαρμάρων στο Δημοτικό Κοιμητήριο.
Όλα τα ανωτέρω αποδείχθηκαν ψευδή, όπως και η γνώση του Αθ. Μουραφέτη για την αναλήθειά τους, λόγοι για τους οποίους και του
επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης των δώδεκα (12) μηνών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.