Aνήλικη από το Παλαιό Φάληρο ανάμεσα στα θύματα του “δράκου του facebook”




Ο 29χρονος δράστης κατηγορείται ότι ψάρευε μέσω facebook κορίτσια 15 και 16 ετών, τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τα νάρκωνε για ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newsit.gr,  όλα ήρθαν στο φως όταν το περασμένο Σάββατο ένα 15χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε από τη στέγη ανηλίκων.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και ξεκίνησε αναζήτηση. Αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα σε ένα παγκάκι στα όρια Αγίου Δημητρίου και Νέας Σμύρνης. Την πλησίασαν και τότε με φρίκη άκουσαν να τους εξιστορεί ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα.

Η 15χρονη ανέφερε μάλιστα ότι γνωρίζει ανάλογη περίπτωση για ακόμη μια ανήλικη κοπέλα.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του στη Δάφνη και του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 3-2-2018 στη Δάφνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος προ δεκαπενθημέρου είχε προσεγγίσει, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, ανήλικη με την οποία κανόνισε συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) και έκαναν χρήση αυτών, από κοινού.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και έτερης ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις ανήλικες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Στην κατοχή του 29χρονου, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, βάρους -3,6- γραμμαρίων
  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους -1- γραμμαρίου
  • δύο (2) αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
  • ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • μία (1) φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( usb stick )

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση της συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.