Παρουσίαση βιβλίου στην Ηλιούπολη




Οι Εκδόσεις Μικρή Άρκτος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και το Τμήμα Ε2 του σχολείου μας διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου “Ο καθρέφτης & η προφητεία του Γκρέϊνορθ”, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Μ.Αντύπα 34, Ηλιούπολη).
Ο συγγραφέας Antonis Milonakis του επιτυχημένου εφηβικού μυθιστορήματος που τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού Public, στην κατηγορία της Εφηβικής Λογοτεχνίας, θα ταξιδεύσει το νεανικό κοινό του στο θρυλικό κόσμο του Γκρέϊνορθ. Χρησιμοποιώντας συναρπαστικά βίντεο και ήχους, χάρτες και περγαμηνές, το λόγο αλλά και τη διάδραση, θα ζωντανέψει τον κόσμο του βιβλίου, μεταφέροντας όσους θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρουσίασης, σε ένα μεσαιωνικό σκηνικό, γεμάτο κάστρα, θρύλους, κατακόμβες, ξεχασμένα μυστικά και προφητείες…. Ο συγγραφέας στη διάρκεια της παρουσίασης θα συζητήσει με το νεανικό κοινό τη σημασία της ανάγνωσης αλλά και τη σημαντικότητα της παιδικής λογοτεχνίας στη ζωή των νέων σήμερα.
Το εξώφυλλο του βιβλίου σχεδιάστηκε ειδικά για την έκδοση από τον εικαστικό Hariton Bekiaris ενώ το χάρτη που περιγράφει το φανταστικό κόσμο της ιστορίας σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Fotis Zapantiotis.
Παράλληλα, οι μαθητές του Τμήματος Ε2, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας Evangelia Katsikavela και με κινητήρια δύναμη την έμπνευση, τη ζωντάνια, τη φαντασία και το χιούμορ θα παρουσιάσουν τη δράση: “Ο κόσμος του Γκρέϊνορθ με τα μάτια των παιδιών”.
#bookpresentation #partchments #maps #mystery #prophecy #medieval#castles #legends #secrets #TeenLiterature #PublicTeenLiteratureAward
Έκτο Δημοτικό Ηλιούπολης Maria Faida Maria Kostopoulou Anna KiromitiSophia Plarinou Eirini Konstantinidou Kostas Triantafyllidis Ο Καθρέφτης & η προφητεία του Γκρέινορθ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.